Görüş Bildir
Haberler
Sen Düğününde Ne Tarz Bir Gelinlik Giymelisin?

etiket Sen Düğününde Ne Tarz Bir Gelinlik Giymelisin?

Düğün sezonu yaklaşıyor. O düğünden bu düğüne koşturmadan önce, siz de kendi düğün detaylarınıza ve de en önemlisi gelinliğinize karar vermek ister misiniz?

Cevabınız evet ise, testi çözün ve düğününüzde ne tarz bir gelinlik giymeniz gerektiğini öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, bize düğününü nasıl bir mekanda yapmak istediğini söyle!

2. Peki, dekorasyonun nasıl olmasını istersin?

3. Mekan hazır; şimdi de ağzınızı tatlandıracak tatlı detaylarını alalım senden!

4. Düğün günü ne tarz bir makyaj yaptırmak istediğini söyle bize!

5. Peki, fırlatmaya kıyamayacağın gelin buketin bunlardan hangisi olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de düğün gününde, senin tarzını en çok hangi aksesuarın yansıtacağını söyle bize!

7. Ve her kadının en büyük tutkusu ayakkabılara gelelim... O özel günde, bunlardan hangisinin seni havalara uçurmasını istersin?

8. Hazırsın, ve muhteşem görünüyorsun; şimdi de sıra damatta!

9. Düğün bitti, asıl eğlence şimdi başlıyor! Balayınızı nerede geçirmek istersin?

10. Ve son olarak, o özel günden sonra en çok hangi duygunun hayatının merkezinde olmasını istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen düğününde "Gösterişli Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Gösterişli Bir Gelinlik" giymelisin!

Baştan söyleyelim, sen hayatı hissettiğince yaşayan, ışıltısıyla herkesi büyüleyen birisin! Hayatının en özel gününde de, tuttuğun bu yoldan gitmelisin. Neden mi? Çünkü hayat çok kısa, kuşlar uçuyor ve sen de onlara eşlik etmek istiyorsun! Her şeyin en iyisi ve en özeli olsun diyorsun. Mükemmeliyetçi yanın hiç kuşku yok ki, o günde de kendini gösterecek. Gelinliğinden ayakkabılarına, makyajından aksesuarlarına kadar her bir detayı incelikle düşünecek ve seçeceksin. Sonuç mu? Her zamanki gibi fazlasıyla dikkat çekici ve eşsiz olacak. O günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz!

Sen düğününde "Cesur Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Cesur Bir Gelinlik" giymelisin!

Merhaba tabu nedir bilmez, kural dinlemez çiğner özgür kadın! Ne yalan söyleyelim, uzun zamandır sen gibisini görmedik. Hiç gözlerini kaçırma, bu durumun sen de fazlasıyla farkındasın. Çünkü sen başkasın! Klişelerden nefret eder, hayatının her detayına kendine has bir dokunuş getirir ve onu kişiselleştirirsin. Bu özelliğin düğün gününde de, kendini gösterecek. senin düğünün, yıllardır gittiğin birbirinin aynı düğünlere bir başkaldırış olacak. Enerjinle uyuşan, farklılıkla göz kamaştıran bir gelinlik tercih edeceksin. Ve herkes unutulacak, ama sen her zaman hatırlanacaksın!

Sen düğününde "Modern&Minimal Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Modern&Minimal Bir Gelinlik" giymelisin!

Geçmişten, gelecekten ve şimdiden sıyrılıp, zamansızlık denizlerine yelken açmış minimalist, sana da merhaba! Gördüğümüz kadarıyla 'az olan, çoktur' felsefesiyle hayatındaki tüm gereksiz detaylardan arınmışsın. Güzelliğin süse ihtiyacı olmadığını, sadeliğin en güzel meziyet olduğunu idrak etmişsin. Sonuç da, sana sadeliğin getirdiği kusursuz bir stil anlayışı kazandırmış. Biz bu duruma bayıldık, eminiz ki etrafındaki herkes de bayılacak. Az ama öz seçilmiş aksesuarlar, hafif ve bir o kadar da şık bir elbise ve abartıdan uzak saçlar... Seni temin ederiz ki, o gün yapacağın en minimal tercihlerle, adeta rüyadan fırlamış gibi görüneceksin!

Sen düğününde "Vintage Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Vintage Bir Gelinlik" giymelisin!

Başlamadan önce sana bir soru soracağız. 'Naif' kelimesi, Türk diline seninle birlikte mi girdi? Çünkü biz çok kadın gördük, ancak senin kadar naifini hiç ama hiç görmedik. Zira modern zamanda yaşayıp, başka bir çağa aitmiş gibi bir havan var. Her tercihin geçmişten bir iz, bir nefes taşıyor. Bu hiç kuşkusuz ki bu durum, düğün gününde de kendini gösterecek. Kim bilir belki anneannenden kalma gelinliğin hazırdır bile, değilse de hiç şüphe yok ki sen en dantelli ve en romantik olanını arayıp tarayıp bulacaksın. Kim bilir belki bir konsept düğün yapar ve özlemini duyduğun geçmişi düğün gününde yaşarsın. Seni o kare içinde hayal etmek bile heyecan verici, bize de kart atmayı sakın unutma! ❤️

Sen düğününde "Klasik Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Klasik Bir Gelinlik" giymelisin!

Merhaba, geleneklerine olan bağlılığından bir nebze bile uzaklaşmamış güzel kadın! Baştan söyleyelim; sen, zevki yıllar içinde tamamen oturmuş, modayı değil stili önemseyen birisin. Bu durum da gelip geçici moda akımlarına kapılıp savrulmanın önüne geçiyor ve seni hep şık kılıyor. Aynı durum hayatının en özel günü için de geçerli olacak. Seçtiğin klasik ama bir o kadar da şık gelinlikle, o naif havan birleşecek ve hayatının en güzel gününde, tabiri caizse adeta bir yıldız gibi parlayacaksın. Yıllar sonra torunlarına o özel güne ait fotoğrafları gösterdiğinde ise, bir nebze bile pişman olmayacaksın. Çünkü moda geçecek, ancak senin stilin hep zamansız kalacak!

Sen düğününde "Bohem Bir Gelinlik" giymelisin!

Sen düğününde "Bohem Bir Gelinlik" giymelisin!

Veee şimdi de sıra bedeni gezgin, ruhu hippi bohem kadınımızda! Yuttuğun festival tozlarından mı, yoksa eşsiz müzik zevkinden mi geliyor bu bohem hava bilemedik. Ancak yaptığın her tercih, seni adım adım ve yavaş yavaş buraya kadar getirdi. Rahatlık, renk ve mutluluk üçleminde oluşturduğun hayat felsefen, düğün gününde de kendini gösterecek. Klişelerden olabildiğince uzak duracaksın. Üzerinde dantel bir elbise, saçlarında çiçeklerden taçlar, ayağında rahat mı rahat bir ayakkabı eşliğinde sonsuz mutluluğa açılan o özel gün; senin düğün günün olacak. Tadını çıkar ve çiçek çocukların hatrına bol bol da gülümse!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2386
1582
480
331
162
133
127
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emir Kıranta

Ben neden çözdüm lan bu testi

Aslıhan

ehhee doğru erkeksin :D

Onur Kahraman

Sen düğününde "Gösterişli Bir Gelinlik" giymelisin!

sena davut

Sen düğününde "Vintage Bir Gelinlik" giymelisin!