Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Dönemin İnsanısın?

etiket Sen Aslında Hangi Dönemin İnsanısın?

mellsi
18.04.2020 - 21:00

Verdiğin cevaplara göre hangi dönemin insanı olduğunu söylüyoruz!

Öğrenmek için testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir eğlence mekânı işletiyor olsaydın, orada hangi tarz müzik çalardın?

2. Hangi tür oyunları oynamayı seversin?

3. Peki, hangi saç şekli yeniden moda olmalı?

4. Yalnızca bir hobin olsaydı bunlardan hangisi olurdu?

5. Hangi aygıtla müzik dinlemek daha karizmatik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendeki insanlarla iletişimini nasıl kurmak isterdin?

6. Çevrendeki insanlarla iletişimini nasıl kurmak isterdin?

7. En çok özendiğin ünlü kişi kim?

8. Aşağıdakilerden hangisini yemek istersin?

9. Geldik son soruya, hangi televizyon sunucusunu ailendenmiş gibi seversin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

80'lere Aitsin!

Sen tam tamına 80'lere aitsin. Hayalperestsin öncelikle ve bu hayaller senin bağımsızlığını ilan ettiğin bir ülken; oraya kimse karışamaz, oranın kralı da sensin, kraliçesi de. Sık sık hayal ülkene kaçıyorsun, çünkü gerçek dünya yaşanmaz bir yer. Ayrıca hiç kimse söz konusu sen olunca adınla birlikte 'çılgın'ı da anmayı ihmal etmez, sendeki çılgınlık son sürüm yani. Rengarenk kıyafetlerinden, absürt hareketlerinden bu sonuç çıkıyor. Disko kültürünün patladığı, en garip saç şekillerinin ortaya çıktığı yılların insanı! Bel üstü pantolonların ve vatkalı ceketlerin duruyor mu hâlâ bilemeyiz ama walkman’ini hâlâ saklıyorsundur, bundan eminiz! Walkman’ini düşün, geleceğin ne kadar değişken olabileceğinin tam olarak kanıtı o!

60'lara Aitsin!

60'lar her şeyin birçok açıdan daha zor, fakat birçok açıdan da daha kolay olduğu bir dönem olarak tanımlanabilir. İnsan sevmek, eğlenmek, üstüne başına dikkat etmemek, samimi olmak, hippi olmak. Bunlar kolay olanlar işte! Romantik, tutkulu ve bitmek bilmeyen enerjin de buradan geliyor. 60'ları yansıtıyorsun sen yani o çılgın yıllara aitsin. Öncelikle sen bir hippisin. Zaten savaş karşıtlığın, romantik devrimciliğin, anı yaşama becerin ve salaş kıyafetlerinle başka bir zaman dilimine ait olaman baştan hata. Zaten dünya üstüne gelmiş en iyi jenerasyon 68' kuşağıdır. O zamanlar insan birbirini gerçekten severdi; her şey organikti, şimdiki gibi bol hormonlu değildi!

90'lara Aitsin!

Sen tam tamına 90'lara aitsin. Zaten insanlık tarihinin doruk noktasıdır 90'lar; müzikler harika bir kere: O ne şüphe! İnsan ilişkileri de o zamanlar daha iyiydi hiç şüphesiz. Dünya bu kadar kötü bir yer değildi, ya da en azından biz kötü değildik; sadece Monami'nin 36'lısına sahip çocuk haindi, o kadar :) Sen de tüm bunların bileşkesinde 90'ların insanısın ve dahi '1 numara'sın Cartel'in deyimiyle. Yoksa şüphen mi var? :)

70'lere Aitsin!

21. yüzyıla giderek yaklaşılırken 70'ler dönemi değişim dalgası olarak anılmıştır. Değişim senin kanında var. Her an kendini geliştirmek, her an farklı ve yeni şeyler görmek istiyorsun. Pozitif ve sosyal yönü kuvvetli biri olman da bu yüzden. Eğlenmek, görmek, gezmek istiyorsun. Hayattan beklentilerin de net. Sosyal kelebeksin, etrafın senin seven arkadaşlarınla çevrili bir yandan da. Yaşamanın tadını bildiğinden, sensiz eğlence olamayacağını biliyorlar çünkü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
704
288
231
149
93
62
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferhat KÖYLÜ

yalnız 7. soru tek şıklı, sadece Tarık abimiz var 😁