Görüş Bildir
Haberler
Semizotu Faydaları Nelerdir?

Semizotu Faydaları Nelerdir?

Burak Beşli
03.03.2015 - 14:42 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 14:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğada bulunan çok sayıda bitkinin günümüzde çok sayıda rahatsızlık için tedavi edici özeliklikle sahip olduğu bilinmektedir. Şifalı bitkiler dendiği kişilerin aklına günlük hayatta kolaylıkla bulunmayan ve her insanın tanımadığı bitkiler gelmektedir. Oysaki durum bunun tamam tersidir; semizotu gibi herkesin çok iyi bildiği ve kolaylık ile temin edebildiği bitkilerin çok sayıda tedavi edici özelliği bulunmaktadır.

Semizotu günümüzde marketlerde ve pazarlarda satılmaktadır. Bu bitki çiğ şekilde tüketilebildiği gibi yoğurtla veya salata şeklinde de tüketilebilmektedir. Zayıflamak isteyenler için oldukça ideal bir besin olan bu bitki aynı zamanda şeker hastalığından doğan susuzluk sorununa da çözüm olmaktadır.

Semizotu içerdiği yüksek miktardaki A vitami sayesinde karaciğer rahatsızlıklarında tedavi edici özelliği bulunmaktadır.Buna ek olarak kandaki toksik maddeleri temizlemekte ve idrar söktürücü olarak da kullanılabilmektedir. Hayvansal gıdalarda bulunan Omega 3 yağ asitleri de bu bitki sayesinde alınabilmektedir. Sahip olduğu yüksek miktardaki lif yapısı sayesinde de kabızlık sorunu çekenler için de oldukça ideal bir yiyecek olmaktadır.

Kaynak: http://www.sifalibitkileradresi.com/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın