Görüş Bildir
Haberler
Semiha Peker Koruma Kararı Aldırdığı Şahıs Tarafından Katledildi

Semiha Peker Koruma Kararı Aldırdığı Şahıs Tarafından Katledildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Semiha Peker,  işine gitmek için servis beklediği sırada daha önce hakkında koruma kararı aldırdığı Yalçın K. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Kaçan şüphelinin kullandığı otomobil, içinde pompalı tüfek ile terk edilmiş olarak bulundu.

Salihli ilçesinde yaşayan ve Turgutlu ilçesindeki bir tavuk fabrikasında çalışan 1 çocuk annesi Semiha Peker, sabah saat 07.00 sıralarında servise bineceği Şehitler Mahallesi'ndeki alış veriş merkezinin önüne geldi. 

Peker'in arkadaşlarıyla servisi beklediği sırada hafif ticari araçla gelen ve Semiha Peker'in eski eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Yalçın K., genç kadına pompalı tüfek ile 3 el ateş etti. Saldırgan hafif ticari araçla kaçarken, yaralanan Semiha Peker, ihbar üzerine gelen ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Otomobil terk edilmiş halde bulundu

Otomobil terk edilmiş halde bulundu

Cinayetin ardından harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden saldırgan şüpheli Yalçın K.'nin kaçtığı yön tespit edildi. Polis, şüphelinin saldırıda kullandığı ve arkadaşından ödünç aldığı ortaya çıkan 45 EL 605 plakalı hafif ticari aracı, Yılmaz Mahallesi Gölmarmara yolu üzerinde terk edilmiş olarak buldu. Şüphelinin olayda kullandığı pompalı tüfek de aracın içinde ele geçirildi.

Polis ekipleri Yalçın K.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüken Semiha Peker'in daha önce şüpheli hakkında koruma kararı aldırdığı belirlendi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jamiryuu

Ya anasını avradını sikeyim böyle hukuk sisteminin al işte orospu çocuğu illa kadını öldürecek ondan sonra mı müdahale edeceksiniz ? Ya abi bu nedir ya yemi... Devamını Gör

derinbirmevzu

Suç işlenmeden mi?? Daha kaç kadının aynı şekilde gitmesi lazım? Nerde yaşıyorsun mağarada mı amk

Koray Tanık

Olum bu ülke kadınları amazona gitse daha rahat hayatta kalır. Artık erkekliğimden utanıyorum. Herhangi bir kadına herhangi bir konuda yaklaşırken, seslenirk... Devamını Gör

Adem Emre

resmen ben devleti tanımıyorum diyor, benim kendi kanunlarım var diyor. Ve o kanunlarımı ben uygularım diyor. Ve bu lavuk da hakim karşısında iyi halden indi... Devamını Gör