Görüş Bildir
Haberler
Selvi, Optimar Anketini Paylaştı: 'Erdoğan ile Yarışta Mansur Yavaş Öne Çıkıyor'

Selvi, Optimar Anketini Paylaştı: 'Erdoğan ile Yarışta Mansur Yavaş Öne Çıkıyor'

Optimar'ın anketinden detaylar aktaran Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın öne çıktığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısında kim aday olursa şansı ne olur?' sorusuna yanıt aradığını belirten Selvi, Optimar Araştırma Şirketinin Şubat ayı anketinden verileri paylaştı. Selvi şunları kaydetti: 

Mansur Yavaş, Erdoğan ile yarışta en öne çıkan isim olarak gözüküyor. Erdoğan yüzde 41.2 alırken Mansur Yavaş yüzde 36.7’ye ulaşıyor. Kararsızların oranı ise yüzde 22.1 ediyor.

Erdoğan-İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu gerilemesine rağmen yine de önemli bir orana ulaşıyor. Erdoğan yüzde 42.5 alırken İmamoğlu yüzde 34.6’yı buluyor. Kararsızların oranı ise yüzde 22.9’a ulaşıyor.

"Kılıçdaroğlu’yla yarışmayı en çok Erdoğan ister"

"Kılıçdaroğlu’yla yarışmayı en çok Erdoğan ister"

Meral Akşener son dönemde bir tırmanış içinde görülüyor. Akşener yüzde 27 alırken Erdoğan yüzde 43.6’ya ulaşıyor. Kararsızların oranı ise yüzde 29.5.

Erdoğan-Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en yüksek oranlardan birine Kılıçdaroğlu ile yarışta ulaşıyor. Kılıçdaroğlu yüzde 27 alırken Erdoğan yüzde 44.7’yi buluyor. Kararsızlar ise yüzde 28.3’le yüksek bir oranda seyrediyor.

Bu tabloya göre Kılıçdaroğlu’yla yarışmayı en çok Erdoğan ister.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
10
6
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Someone else

Ulan hepsini geçtim de, Mansur Yavaş'ın olduğu seçimde hala kararsız olanlar var. Daha ne bekliyosunuz ak ülkenin anasını s*kildi. Daha ne olsun istiyosunuz ... Devamını Gör

DoctorWhat

direk eve adam yollayıp sikmelerini bekliyor olabilirler

Sıradan Biri

Mansur Yavaş varken hala karasız olanlar apolitik, kafası tatilde gezme de tozmada olan, hayatı boyunca oy vermeyenlerdir. Bilmiyorlar ki bu aptalların oylar... Devamını Gör

Şu ülke yillar sonra durust bir politikaci gordu umarim kiymetini anlarlar oy verirler mansur yavasa yoksa daha cook yeyim hakki kul hakki yenir bu ülkede