Görüş Bildir
Haberler
Selin Ciğerci Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir? Selin Ciğerci Neden Gündemde?

Selin Ciğerci Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir? Selin Ciğerci Neden Gündemde?

Selin Ciğerci bir kez daha sosyal medyanın gündeminde. Deniz Akkaya, yaptığı açıklama ile Ankara’ya giderek Selin Ciğerci’yi şikayet ettiğini duyurdu. Bu haber sonrası ‘Selin Ciğerci kimdir?’ sorusu gündeme geldi. Selin Ciğerci'nin aldırdığı 3 aylık tedbir kararına uymadığı için 3 gün hapis cezasına çarptırılan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde cezaevine girmişti. Peki, Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte internetin gündemindeki Selin Ciğerci ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Selin Ciğerci hakkında şunları söyledi;

'Değerli izleyicilerimiz günlerdir çabaladığımız konumuz yani gündüz kuşağında Türkiye’de özellikle ailelerin ve çocukların televizyon başında olduğu saatlerde pornosu elden ele gezen ve cinsel kimliğini pazarlamak dışında bir vasfı olmayan, Fetö terör örgütü ilişkileri bilinen bu şahsı Ankara’da gerekli mecralara şikayet etmek için bugün kanalım Beyaz Tv’den izin aldım. Yarın sizlerle birlikte olacağım. Yarın görüşmek üzere.'

 SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan' adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyat ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Bir dönem Wipeout isimli programda da yarışan Selin Ciğerci, Demet Akalın ve Fatih Ürek'in de yakın arkadaşıdır.

Zeytinburnu’da bir gecekonduda büyüdü ancak babasının işleri iyi gidince hayatı da değişti.

Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 1984 yılın dünyaya geldi.  Selin Ciğerci 35 yaşındadır.

Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyordu. Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci evlilik arefesindeyken ayrılık kararı alsa da sonradan barıştı. Ve evlendiler.

Ancak çift geçtiğimiz günlerde anlaşmalı şekilde boşandı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın