Görüş Bildir
Haberler
Selin Ciğerci ile Metecan Birsen Aşk mı Yaşıyor? Ünlü Basketbolcudan Yanıt!

Selin Ciğerci ile Metecan Birsen Aşk mı Yaşıyor? Ünlü Basketbolcudan Yanıt!

Selin Ciğerci, Fenerbahçe Beko'da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan Türk basketbolcu Metecan James Birsen'le aşk yaşadığını ileri sürmüştü. Birsen, konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki, Metecan James Birsen hangi açıklamalarda bulundu? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çıkan bu iddialar sonrasında Birsen, sosyal medya hesabından açıklamaya yaptı. Metecan James Birsen, hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak yalanladı.

Birsen Aşk Dedikodularını Yalanladı!

Birsen Aşk Dedikodularını Yalanladı!

Yakışıklı basketbolcu, 'Bugün hakkımda çıkan ve bir çok farklı mecrada da yer bulduğunu öğrendiğim haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu, menajerim ve avukatım aracılığıyla hukuki yollar üzerinden takip edilecek ve gerekli tüm aksiyonlar alınacaktır. Hukuki sürecin sonunda, insanların hayatlarıyla ilgili bu tip yalan haberleri üreten kişiler ve kurumlar için örnek teşkil edecek kararların çıkacağını ümit ediyor, bu haberi çıkaran ve yayılmasına vesile olan kişi ve mecraları şiddetle kınıyorum' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın