Görüş Bildir
Haberler
Selfie Çeken Şehzade Heykeli Yenilendi

Selfie Çeken Şehzade Heykeli Yenilendi

ATKN
23.05.2015 - 21:43 Son Güncelleme: 24.05.2015 - 00:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amasya Belediyesi, saldırıya uğrayan 'selfie çeken şehzade heykelini' yeniledi. Kırılan elindeki cep telefonu ve belindeki kılıcın yenisi yapıldı.

Osmanlı İmparatorluğu döneminde birçok padişah yetiştiren 'Şehzadeler Şehri' olarak anılan Amasya'da Yalıboyu Evleri önünde Yeşilırmak kenarına belediye tarafından yaklaşık iki hafta konulan 'selfie çeken şehzade' heykelinin önce cep telefonu, ardından da belindeki kılıç kırıldı. Olayla ilgili soruşturma polis, konuyla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

Savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından şüpheliler serbest bırakıldı. Kırılan şehzade heykelinin telefonu ve kılıcı ise belediye tarafından yenilendi. Sol eli kılıcı ve havaya kaldırdığı diğer elinde cep telefonu ile selfie çeken şehzade, yenilendikten sonra da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kısa bir süre önce heykelin telefonu ve ardından kılıcı kırılmıştı.

Selfie çeken Ayşe Pamukçu, 'Ankara'da yaşıyorum. Ailemle birlikte Amasya'ya gezmeye geldik. Daha önce saldırıya uğradığını televizyonlardan izlediğimiz için heykelle fotoğraf çektirmek istedik. Kırılan telefon ve kılıcın yeniden yapılmasına da sevindim' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0