Görüş Bildir
Haberler
Selçuk Erdem ve Alemşah Öztürk Ortaklığında Üretilen Fluffy Polar Bears NFT Koleksiyonu Dünyaya Açılıyor!

Selçuk Erdem ve Alemşah Öztürk Ortaklığında Üretilen Fluffy Polar Bears NFT Koleksiyonu Dünyaya Açılıyor!

raskolnikov
09.12.2021 - 15:08

Selçuk Erdem ve Alemşah Öztürk ortaklığında üretilen Türkiye’nin ilk 10.000 karakterlik NFT koleksiyonu projesi Fluffy Polar Bears, ABD’de yoğun ilgi gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’nin ilk ve en büyük 10.000 karakterlik NFT koleksiyonu projesi

Türkiye’nin ilk ve en büyük 10.000 karakterlik NFT koleksiyonu projesi

Karikatürist Selçuk Erdem ve melek yatırımcı Alemşah Öztürk’ün ortaklığında, 25 kişilik bir ekiple üretilen Türkiye’nin ilk ve en büyük 10.000 karakterlik NFT koleksiyonu projesi Fluffy Polar Bears (Türkçe adıyla Pofuduk Kutup Ayıları), duyurulduğu günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Üç aylık yoğun bir çalışmanın ardından 25 Ekim’de satışa çıkan proje, 3 saniyede tamamen satıldı.

Pozitif bir dünya yaratma vizyonu ile ortaya çıktı!

Pozitif bir dünya yaratma vizyonu ile ortaya çıktı!

İnsanlara günlük yaşamın yorgunluğunu unutacakları pozitif bir dünya yaratmak vizyonuyla yola çıkan Fluffy Polar Bears, buzul çağından yalnız başlarına kurtulan kutup ayılarının kendi medeniyetlerini kurduğu alternatif bir gerçekliği konu ediniyor. 10.000 farklı tasarımda kutup ayılarından oluşuyor projede, 300’den fazla çizimin teknoloji ile tamamen rastlantısal bir şekilde birleştirilmesiyle birbirinden eşsiz kutup ayıları ortaya çıkıyor.

Dünyayı gelecek nesiller için korumaya çalışırken pozitif bakış açılarından hiçbir şey kaybetmeyen kahramanlarıyla iklim değişimi konusuna da dikkat çekmeyi hedefleyen Fluffy Polar Bears projesi, gelirlerinin % 5’ini global iklim değişimi konusunda faaliyet gösteren Leaders for Climate Change Action ile paylaştı.

Global bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyor!

Global bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyor!

Projenin satışa sunulmasının ardından New York’taki NFT NYC etkinliğine katılan Selçuk Erdem ve Alemşah Öztürk, ABD’de de yoğun ilgi ile karşılandı.Dünyanın en başarılı NFT proje ekipleriyle tanışan ve projeler planlayan ekip, Times Square’de kendi projelerini duyurdu.

NFT’lerin gerçek gücünün, dünyanın neresinde olursanız olun yaratıcı bir fikriniz varsa, NFT topluluğunun sizi kabul edip desteklemesi ve büyütmesi olduğunu dile getiren Alemşah Öztürk, NFT NYC deneyimiyle ilgili şunları kaydetti: “NFT NYC sırasında Times Square’deki dev ekranlarda kendi projemizi görmek, insanların sokakta Selçuk Erdem’i durdurup ‘Fluffy’lere bayılıyorum!’ demesi ve tanıştığımız sanatçılarla neler yapabileceğimizi konuşmak inanılmaz bir deneyimdi. Selçuk Erdem’in inanılmaz karikatür dünyası şu an artık global bir marka ve sevenleriyle kendi yarattığımız topluluk dünyasında markayı beraberce büyütüyoruz.”

Fluffy Polar Bears sahiplerine özel bir metaverse

Fluffy Polar Bears sahiplerine özel bir metaverse

Projenin satışa sürülmesinin ardından geçen bir aylık süre içerisinde NFT sahiplerine çeşitli hediyeler dağıtan Fluffy Polar Bears ekibi, projeyi geliştirerek büyütmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde özel tasarımlı Fluffy Polar Bears ürünleri satışa sunulacak. Yılbaşı için büyük bir kutlama hazırlığında olan ekip, aynı zamanda 2022’de Pofuduk Kutup Ayıları sahiplerine özel, ICEVERSE adını verdikleri bir Metaverse üretmeye hazırlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
4
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın