Görüş Bildir
Haberler
Selçuk Bayraktar'dan İlginç Tepki: 'Şam Şeytanları Gibi Tepinmeye Devam Edebilirsiniz'

Selçuk Bayraktar'dan İlginç Tepki: 'Şam Şeytanları Gibi Tepinmeye Devam Edebilirsiniz'

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, bazı yayın organlarında Türkiye'nin Kanada’dan SİHA parçaları aldığına yönelik haberlere çok sert tepki gösterdi. Twitter'dan açıklama yapan Bayraktar, 'Ambargo sanki yeniymiş gibi sevinenlere söylüyorum; Yine de Şam şeytanları gibi tepinmeye devam edebilirsiniz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'ye uygulanan yaptırımlara ve ambargolara gülüp geçtiklerini belirtti.

Buna en iyi örneklerden birisinin de ASELSAN tarafından üretimini başlattıkları İHA kamerası 'CATS' olduğunu ifade eden Demir, bu konuda Türkiye'nin hiçbir ülkeye bağlılığının kalmadığını kaydetti.

Demir'in açıklamaları şu şekildeydi 📌

Demir'in açıklamaları şu şekildeydi 📌

Bayraktar'sa konuyla ilgili sert bir ifade kullandı ve 'Şam şeytanları gibi tepinmeye devam edebilirsiniz' dedi

Bayraktar'sa konuyla ilgili sert bir ifade kullandı ve 'Şam şeytanları gibi tepinmeye devam edebilirsiniz' dedi

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kameranın yerlisini ASELSAN yıllar önce yaptı. Gayet başarılı görüyor, işaretliyor, yurt içi hatta yurt dışına dahi ihraç edildi. Ambargo sanki yeniymiş gibi sevinenlere söylüyorum; Yine de Şam şeytanları gibi tepinmeye devam edebilirsiniz...' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
40
14
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Aslanım benim...siyasete hiç girmeye gerek yok bu konuda,adam çalışıyor ondan önemlisi üretebilecek zekaya sahip..helal olsun.

Pasif Kullanıcı

Sana bir şey soracağım: Selçuk Bayraktar'ın tamamen özel olan şirketinin ürettikleri iktidarın mı başarısıdır? Türkiye ilk 1992'de başladı iha Ar-Ge çalışmal... Devamını Gör

Saffet Filiz

Bu herifin yaptığının 10 katını yapan yerli firmalar var ama bu herif kadar böbürlenmiyorlar, iktidara yakın insanların kibri mide bulandırmaya başladı.

BestMobaDota

Bu herifin yaptığının 10 katını yapan hangi yerli firma söyler misin merak ettim araştırıcam o firmayı

Sıradan Biri

Gene kendi güttükleri koyunlarün gazını alma çabası. Millette bunun gazına gelip bidon filan bıçaklar. Elin adamı başka gezegene roket fırlatır bunlar kıçı k... Devamını Gör