Görüş Bildir
Haberler
Seks Sırasında Ne Kadar Sesli Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Seks Sırasında Ne Kadar Sesli Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Begüm
25.10.2022 - 23:03

Bakalım senin yatakta sesin nasıl ve ne kadar kuvvetli çıkıyor. Testi çöz, seks sırasında ne kadar sesli olduğunu bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Yatakta partnerinden tam olarak beklentin ne?

3. Peki favori seks mekanın desek?

4. Yatak odası seçer misin?

5. Peki gece mi gündüz mü sevişmeyi seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevişirken konuşuyor musun?

7. Son olarak, ışıklar kapalı mı olmalı yoksa açık mı?

Oldukça sessizsin!

Sen seks sırasında öyle çok ses çıkarmayı sevmiyorsun. Daha çok ana odaklanıyor ve sessizliğini koruyorsun. Öyle çok yüksek tonlarda olmak pek senlik bir şey değil. Zevk alsan dahi ses çıkarmaktan kaçınıyorsun. Yatakta genellikle sakin ve temkinli davranıyorsun. Partnerin bile zaman zaman senden daha fazla ses çıkarıyor olabilir.

Ne çok fazla sesli ne de çok sessizsin!

Sen tam ikisinin ortasındasın. Ne öyle çok fazla ses çıkarıyorsun ne de aşırı sessiz kalıyorsun. Biraz da o an aldığın zevk ve moduna bağlı olarak hareket ediyorsun ama yine de çok fazla ses çıkarmayı da zaman zaman abartı olarak görüyorsun. Bundan dolayı da tam ortasında kalıyorsun. Gerçekten zevk aldığında biraz daha fazla ses çıkardığını da ekleyelim.

Oldukça sesli!

Sen seks sırasında yaşadığın tüm hazzı ve duyguları çıkardığın sesler ile partnerine ulaştırıyorsun. Seks demek senin sesin demek. Gerçekten ses çıkardıkça da partnerini etkiliyor ve sen de daha fazla zevk almaya başlıyorsun. Yatakta sessiz kalmak hiç senlik bir şey değil. Her anın tadını ve duygusunu bu şekilde yansıtıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
76
31
27
23
19
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Ne çok fazla sesli ne de çok sessizsin!

Necla Kaplan

Oldukça sesli!

Fatih Alper

selam ya ehehehe :)))

Manav Yörük

Oldukça sessizsin! Sen seks sırasında öyle çok ses çıkarmayı sevmiyorsun. Daha çok ana odaklanıyor ve sessizliğini koruyorsun. Öyle çok yüksek tonlarda olmak... Devamını Gör