Görüş Bildir
Haberler
Seks Bağımlısı Oldukları İçin Bir Dönem Sansasyon Yaratıp Günlerce Konuşulan Dünyaca Ünlü İsimler

Seks Bağımlısı Oldukları İçin Bir Dönem Sansasyon Yaratıp Günlerce Konuşulan Dünyaca Ünlü İsimler

bathsheba
11.11.2021 - 10:00

Ünlülerin de birbirinden garip bağımlılıkları olabiliyor mesela cinsel ilişkiye girmeden duramamak gibi. Hangi ünlüler seks bağımlısı? Merak ediyorsanız buyurun içeriğimize...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kanye West

1. Kanye West

Kanye West, Rolling Stones dergisine verdiği röportajda açık bir şekilde bir zamanlar seks bağımlısı olduğunu itiraf etmişti. Hatta bu itiraf geldiği zaman Kim Kardashian ile evliydi. Uzun uzun konuşulmuştu.

2. David Duchovny

2. David Duchovny

Önce X-Files ve Californication gibi yapımlarla tanıdığımız David Duchovny, seks bağımlılığı denilince ilk akla gelen isimlerden biri. Bu bağımlılığı nedeniyle eşi Tea Leoni ile evliliği kötü etkilenen Duchovny, 2008 yılında gönüllü olarak kliniğe yattı ve tedavi oldu.

3. Jada Pinkett Smith

3. Jada Pinkett Smith

Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in seks bağımlısı olduğunu açıklaması ile magazin gündemi epey meşgul olmuştu. Gençliğinde böyle bir bağımlılık ile mücadele ettiğini belirten Smith, daha sonra bu durumu aştığını söylemişti.

4. Colin Farrell

4. Colin Farrell

Farrell'in yıllar önce uyuşturucu, alkol ve cinsel ilişki bağımlılığı ile mücadele ettiğini öğrenmiştik. Playboy kızlarından Nicole Narain ile seks kasedi ortaya çıkmıştı. Bu kasetin medyada bomba etkisi yaratması üzerine Farrell, tedavi olmaya karar verdi.

5. Russell Brand

5. Russell Brand

Russel Brand bu bağımlılığının kendisine bir eğlence yarattığını iddia etmişti. O dönemde hayatında 10 kadınlık bir harem kurduğunu da belirtmişti. Kendisi bu sayede 'rahatlıyormuş'.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michael Douglas

6. Michael Douglas

Oscar ödüllü Douglas da hayatının bir döneminde seks bağımlılığı ile mücadele etti. Hatta ilk eşiyle bu durum nedeniyle boşandılar. Douglas daha sonrasında tedavi gördü ve iyileşti, ardından da Catherine Zeta Jones ile evlendi. Gırtlak kanseri olma nedeninin bir dönem çok fazla oral seks yapmak olduğunu düşünüyor.

7. Britney Spears

7. Britney Spears

Spears'ın Kevin Federine ile evliliği sürecinde düzenlediği seks partileri tüm magazin dünyasında adeta küçük çaplı bir deprem etkisi yaratmıştı.

8. Paris Hilton

8. Paris Hilton

Bir dönem herkes Hilton'un seks bağımlısı olduğunu konuşuyordu. Hatta iddialara göre 'One Night in Paris' Paris Hilton'un hayatından esinlenilmiş.

9. Angelina Jolie

9. Angelina Jolie

Jolie'nin bir dönem ilişki yaşadığı Jenny Shimizu, ünlü oyuncunun seks bağımlısı olduğunu söylemişti, tabii Jolie'den bu konuda bir açıklama gelmedi hiçbir zaman.

10. Lindsay Lohan

10. Lindsay Lohan

Bir dönem uyuşturucu bağımlılığı ile sık sık gündeme gelen Lohan, aynı zamanda bir de seks bağımlısıydı. Bu bağımlılığını 'Yalnız uyuyamıyorum,' açıklamasını yaparak tüm dünya ile paylaşmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tiger Woods

11. Tiger Woods

Golf konusunda tam bir efsane olan Tiger Woods bir dönem Lindsey Vonn ile birlikteydi. Ayrıldıkları zaman Lindsey, eski sevgilisinin bağımlı olduğunu iddia etmişti. Hatta yoğun programının arasında Woods'un birçok kadınla birlikte olduğunu söylemişti.

12. Robbie Williams

12. Robbie Williams

Bugün evli ve dört çocuk babası olan Robbie Williams, bir dönemler oldukça hızlı bir cinsel hayata sahipti ve bunu açık açık anlatıyordu.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
26
20
13
10
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

2. David Duchovny Angelina Jolie çok severim.