Görüş Bildir
Haberler
Şehit Haberleri Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama: “Geri Adım Atmayacağız”

Şehit Haberleri Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama: “Geri Adım Atmayacağız”

Ali Can YAYCILI
23.12.2023 - 21:52 Son Güncelleme: 23.12.2023 - 22:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Irak'ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformundan bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformundan bir mesaj paylaştı.

Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Irak’ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekanları cennet, makamları âli olsun. Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulamayı son terörist de bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir. Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız. Hem eli kanlı caniler hem de bölücü örgüte destek verenler bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını er ya da geç anlayacaklardır. Sınırlarımız içinde ve dışında teröristlere nefes aldırmayan tüm güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin.”

twitter.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
24
11
9
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatih ates

duyan da oğlu şanlı şerefli askerlik yaptı zanneder.. geri adım atmadin madem rapor aldirdigin oğlunu gondersen askere? ya da misafir diye bizim vergilerimiz... Devamını Gör

Şafak

Nedense bu olaylar hep secime birkac ay kala oluyor her seferinde hic sasmiyor. Ve ekmeginide her seferinde ayni adam yiyor.

Erkin esenn

Ümmete gaz veren aynı hikayeler, geri adım atmayacaklarmış, bak seeen, şimdiye kadar hiç geri adım atmadınız noldu?

Bilmem ben

Nankörlük yapma be adam 2000 öncesi hergün karakol baskını oluyordu neredeyse şimdi Türkiye içinde sesleri bile çıkmıyor