Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in Avukatından Muhammed Yakut Açıklaması: "25 Yıllık Arkadaşlar"

Sedat Peker'in Avukatından Muhammed Yakut Açıklaması: "25 Yıllık Arkadaşlar"

Emre Ordu
18.04.2023 - 18:54 Son Güncelleme: 19.04.2023 - 01:49

Sedat Peker'in avukatı Ersin Barkın, sosyal medyada yayınladığı videolarla gündeme oturan Muhammed Yakut hakkında açıklama yaptı. Barkın, Peker ve Yakut'un 25 yıldır arkadaş olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, 'Deliler Delisi' isimli YouTube kanalında paylaştığı videolarla iktidar mensupları ve iktidara yakın iş insanlarıyla ilgili çeşitli iddialarda bulunan Muhammed Yakut'a ilişkin açıklama yaptı. 

Barkın, KRT'de katıldığı programda 'Muhammed Yakut'u Sedat Peker mi konuşturuyor?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Şimdi Muhammed Yakut, Sedat Peker'in benim kendisiyle iletişim kurmam sonucunda elde ettiğim bilgileri paylaşabilirim. Kendisinin yaklaşık 25 yıldır tanımış olduğu eski bir dostu. Onu ifade edeyim. Şunu da söylüyor bu da doğru: Yakut'un evlatlarıyla Sayın Peker'in evlatları, sürgüne gitmeden önce aynı okullarda eğitim alma hakkına sahipti. Ama Sayın Peker'in benim dışımda herhangi bir kişiyle iletişim kurması ve paylaşımda bulunması olanaklı olmadığı için Yakutla doğrudan ya da dolaylı bir iletişim kurması mümkün değil. Ben Yakut'u tanımıyorum. Dolasıyla Yakut'un anlattıkları tamamıyla kendi sahibi olduğu bilgilerden ibaret.'

AK Partili isimler hakkında açıklamalar yapacağını duyurmuştu

AK Partili isimler hakkında açıklamalar yapacağını duyurmuştu

Eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olan ve akaryakıt sektöründe iş yapan Muhammed Yakut, 2012’de Denizatı Petrokimya şirketinin sahibi Ali Şafak Akmil’i kaçırtarak 400 bin TL’sini aldığı suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla gündeme gelmişti.

Yakut, Youtube hesabından bir dizi video çekeceğini açıklamıştı. Yakut, bu videolarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, AK Parti genel başkan yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık gibi isimlerle ilgili açıklamalar yapacağını duyurmuştu.

Akşener'in de gündeminde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara'da katıldığı bir törende yaptığı konuşmada Muhammed Yakut'un iddialarına değindi. 

Akşener,  'Dün akşam tesadüfen Muhammed Yakut diye bir arkadaşın ortaya koyduğu iddiaların bulunduğu bir video izledim. Muhtemelen hepiniz izlediniz. Daha evvel de Sedat Peker'in iddialarını izledik. Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Hayatımda ilk defa duydum 'pırlanta konutları, sitesi.' Bu ülke ne olmuş, bu ülkeyi yönetenlere ne olmuş!' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
15
9
8
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Bağlantıları var yada yok sedat peker en azından iddia ettiği bi kaç olayı açıkladı belgeli ispatlı videolu açıklamadığı sürece boş tehdit…

grandport

birileri pensilvanya birileri dubai, stokholm,Paris, Berlin de... bulunduğu ülkelerin istihbarat teşkilatlarının korumaları altında ohhh suyundan da koy

Gok

Sıla hasretin son bulsun diyen kimin korumasında? Fetö araştırma komisyonu başkanlığına azılı fetocuyu atayanlar kimin korumasında? Adalet bakanlığı koltuğun... Devamını Gör

FB

Bir zamanlar fuat avni vardı birileri de tuzluğu alıp peşinden koşardı. Film aynı da aktörler değişiyor