Görüş Bildir
Haberler
Seda Demir Kimdir? Yaprak Dökümü Dizisinin Sedef'i Seda Demir Nereli, Kaç Yaşında?

Seda Demir Kimdir? Yaprak Dökümü Dizisinin Sedef'i Seda Demir Nereli, Kaç Yaşında?

Bir döneme damgasını vurmuş ve hala popülerliğini koruyan Türk dizileri arasında Yaprak Dökümü de var. Başarılı oyuncu kadrosuyla uzun süre ekranlarda olan Yaprak Dökümü dizisinin sevilen karakterlerinden biri de Sedef'ti. Sedef karakterine Seda Demir hayat veriyordu. Yıldızı Yaprak Dökümü ile parlayan Seda Demir bugün gündemde yer alıyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Seda Demir, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaprak Dökümü dizi hakkında dikkat çekici açıklamalar yapmasının üzerine Seda Demir'in hayatı merak konusu oldu. Peki Seda Demir kimdir? Yaprak Dökümü dizisinin Sedef'i Seda Demir nereli, kaç yaşında? İşte Seda Demir'in hayatı, kariyeri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8 ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa programının bugünkü konuğu oyuncu Seda Demir oldu. Değiştirdiği imajıyla dikkatlerden kaçmayan Seda Demir, konuk olduğu programda Yaprak Dökümü dizisine dair çarpıcı açıklamalar yapmasının üzerine gündem oldu. Oyuncuyu ekranlarda görenler Seda Demir'in hayatı öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.  Peki Seda Demir kimdir? Yaprak Dökümü dizisinin Sedef'i Seda Demir nereli, kaç yaşında?

Seda Demir Kimdir?

Seda Demir Kimdir?

Seda Demir 8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dizi ve sinema oyuncusu olan Seda Demir ilk olarak Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınmıştır.

Kariyerine fuarlarda hostestlik yaparak devam eden Seda Demir, arkadaşlarının isteği üzerine bir ajansa kayıt oldu. Deneme çekimlerine çağrılan Demir bir süre gelen teklifleri kabul etmedi. Sonrasında çekimlere katıldı. Seda Demir'in ekrandaki ilk işi Türkiye İş Bankası reklamı olmuştur. Ardından çeşitli reklamlarda da boy gösterdi.

Seda Demir'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

Seda Demir'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2007-2010 Yaprak Dökümü

2011 Yıldız Masalı

2013 İntikam

2014 Beyaz Karanfil

2015 Evlenmeden Olmaz

Seda Demir 2017 Yılında Survivor!a Katıldı!

Seda Demir 2017 Yılında Survivor!a Katıldı!

Seda Demir, Survivor 2017'de yarışan yarışmacılar arasında yer almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''18 Yaşında İlhan'a Aşıktım"

''18 Yaşında İlhan'a Aşıktım"

Yarışmaya veda eden Seda Demir İlhan Mansız hakkında 'Hepimizin sevdiği bir futbolcuydu. Ben 18 yaşında İlhan'a aşıktım' ifadelerini kullanarak gündem olmuştu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın