Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Saç Rengine Göre Fetişini Açıklıyoruz!

Seçtiğin Saç Rengine Göre Fetişini Açıklıyoruz!

Galina Grigoryevna
09.11.2018 - 17:34 Son Güncelleme: 13.02.2019 - 12:37

Beğendiğin saç rengine göre fetişini açıklayan tek test!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beğendiğin saç rengini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üniforma fetişistisin!

Seçtiğin renge göre sen üniforma fetişistisin. Aslında bunu kişinin resmi bir kıyafet giymesiyle bağdaştırabiliriz. Kostümün ne olduğunun bir önemi yok. Sen tamamen makam fetişistisin. Polis, asker, hemşire... Belirli kalıpların var ve bu kalıpların dışına çıkmayı sevmiyorsun. 

Seni çabucak ikna edecek yöntemler içerisinde üniforma ilk sıradadır. Fetişini içinde bastırmaya çalışmışsın fakat olacak gibi değil. Üzerinde üniforma bulunan her şey senin hoşuna gidiyor ve dikkatini çekiyor.

Baloncuklu naylon patlatma fetişistisin!

Seçtiğin saç rengine göre senin gizli gizli en büyük fetişin baloncuklu naylon patlatmak. Evin köşelerine saklanıp balonlu naylon patlatıyorsun. Bu sana büyük bir rahatlama hissi veriyor. Kendini bu şekilde var ettiğini ve bundan çok büyük haz duyduğunun farkındayız. 

Çoğu kişi bundan çok hoşlanır fakat senin için bir hayat tarzı yani bir fetiş gibi. Bu durumdan çok hoşlanıyorsun. ''Pat pat'' ettikçe gözlerin kayıyor. Evine bunlardan doldurup sürekli patlatmak istiyorsun. Gizli gizli tabii. Duyan gelir yoksa.

Aksesuar fetişistisin!

Kişilerin aksesuarlarından hoşlanıyorsun. Karşındaki kişinin aksesuarları, diş teli çantası, arabası gibi eşyalarından uyarılıyorsun. Özellikle diş teline karşı fetişin var. Birilerinin diş tellerinin olması yüksek oranda hoşuna gidiyor. Diş telleri olan kişilerle sohbet etmeyi daha çok seviyorsun. 

İçinde gizliden gizliye saklamışsın fakat artık tutamayacağın kadar büyüyor.

Saç fetişisin!

Sen bir saç fetişisin. Saçlara dokunmayı çok seviyorsun. Saç konusunda resmen bir uzmansın. Özellikle düz saçlara karşı zaafın var. Saçlarla oynamak seni bambaşka dünyalara götürüyor. Bundan bahsetmekten çekinmiyorsun. Çevrendeki çoğu kişi bilir ki, sen saçlara bayılırsın. 

Sevgilini seçerken bile özellik olarak saçlarını ön planda tutarsın. Saçlarıyla seni etkileyemeyecek kimse yok. Güzel saçlı insanların saçlarına ellememek için kendini çok zor tutuyorsun. Tabii dikkat et herkes bu durumu sevimli bulmayabilir. Seni iyi tanıyan insanların saçlarına dokun.

Ayak fetişistisin!

Sen tam bir ayak fetişistisin. İnsanların ayaklarına bakmaktan seni alıkoyamıyorsun. Seni etkileyen ayak şekilleri var. Bunları belirli kategorilere sokmuşsun. Seni çok etkiliyor. 

Tabii bakımlı olması çok önemli. Çok hoşlanıyorsun düzgün ayaklı insanlardan. Bunu seks hayatına katmaya bayılıyorsun. Bazı kişiler garip karşılasada sen bundan asla geri durmuyorsun. Ayaklarına çok özen gösteriyorsun ve herkesten bunu bekliyorsun. Ayakları düzgün insanlarla arkadaşlık etmek istiyorsun. Birisi tanımak senin için ayak bakımından geçiyor. Ayak bakımı güzel tabii de fazlası biraz zarar, kendine dikkat et ayaklara çok kaptırma.

El fetişistisin!

Sen tam bir el fetişistisin. İnsanlarla sohbet ederken bile ellerinden gözünü alamıyorsun. Düzgün ve bakımlı olması öncelikli tercihin. Sevgilini düşünürken bile tek dileğin ellerinin güzel olması. Yumuşak ellere bayılıyorsun. 

Asla çok uzun tırnaklardan hoşlanmıyorsun. Kendince bir el yapısı oluşturmuşsun ve herkesi o kalıbın içine sokmaya çalışıyorsun. Dışarıda kalan yapıdaki elleri kabul etmiyorsun. Ellerle başın dertte haberin olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
142
94
34
31
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Aksesuar fetişistisin! Kişilerin aksesuarlarından hoşlanıyorsun. Karşındaki kişinin aksesuarları, diş teli çantası, arabası gibi eşyalarından uyarılıyorsun.... Devamını Gör

byun baekhyun

El fetişisti doğrudur el ve ayak

azad85941329

ilk defa dogru çıktı ilk defa ☺️