Görüş Bildir
Haberler
Seçimler Bitti 'Kılıçdaroğlu' Tartışması Bitmedi! Sevilay Yılman'dan Haydar Fırat'a 'Yok Öyle Kıvırtmaca'

Seçimler Bitti 'Kılıçdaroğlu' Tartışması Bitmedi! Sevilay Yılman'dan Haydar Fırat'a 'Yok Öyle Kıvırtmaca'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adaylığı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Gazeteci Sevilay Yılman, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na desteğiyle bilinen Dr. Ali Haydar Fırat'ın 'CHP tarihindeki en büyük kırılmayı yaşayacak. Elbette bir değişim olmazsa.' ifadeleri nedeniyle geçmişi hatırlatarak eleştirilerde bulundu.

Yılman, 'Ne değişti de sen şimdi değişimcilerin tarafına geçtin? Hadi değiştin, eyvallah. Bari dön Kılıçdaroğlu’nun adaylığının yanlış olduğunu söyledi diye öfkeyle bir sürü laf ettiğin bizlerden özür dile. 'Kusura bakmayın sizin öngörü yetiniz bende yokmuş. O yüzden Kılıçdaroğlu goygoyculuğu yaptım ve resmen muhalefetin anasını ağlatanlardan oldum' de' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı olması, seçim sonrasında da tartışma konusu olmaya devam ediyor. Seçim döneminde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemeyenlerin 'hedef' haline getirildiğini belirten Yılman, İletişim Bilimci-Yazar Ali Haydar Fırat'ı taraf değişikliği üzerinden eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı olması, seçim sonrasında da tartışma konusu olmaya devam ediyor. Seçim döneminde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemeyenlerin 'hedef' haline getirildiğini belirten Yılman, İletişim Bilimci-Yazar Ali Haydar Fırat'ı taraf değişikliği üzerinden eleştirdi.

Ali Haydar Fırat'ı seçim döneminde Meral Akşener'e ağır ifadelerle saldırmakla suçlayan Yılman, 'Seçimden önce Kılıçdaroğlu aday olmamalı diyen kim varsa herkesi kılıçtan geçirdin. Akşener’in “Kazanacak aday” söylemi üzerine çok ağır ifadelerle saldırdın Meral Hanıma… Benimle kaç kez ekranda tartıştın. Her; “Kemal Bey ile kazanılmaz” dediğimde; “Onursuza kazanmaktansa onurluca kaybedilsin” dedin. İmamoğlu ve etrafına acayip takıntılıydın Yav ne oldu? Ne değişti de sen şimdi değişimcilerin tarafına geçtin? Hadi değiştin, eyvallah. Bari dön Kılıçdaroğlu’nun adaylığının yanlış olduğunu söyledi diye öfkeyle bir sürü laf ettiğin bizlerden özür dile. 'Kusura bakmayın sizin öngörü yetiniz bende yokmuş. O yüzden Kılıçdaroğlu goygoyculuğu yaptım ve resmen muhalefetin anasını ağlatanlardan oldum' de' dedi.

Sevilay Yılman'ın ifadelerine Dr. Ali Haydar Fırat'tan yanıt geldi.

Sevilay Yılman'ın iddialarını 'Bir tarafa yaranmak' olarak değerlendiren Ali Haydar Fırat, 'İktidar medyasında çalışırken Erdoğan’a tap sonra gel bize seçimi siz Erdoğan’a kazandırdınız de… Komik bile değilsin.

Orada çalışsaydın ve seni kovmasalardı Erdoğan’ın en büyük destekçisi olurdun. Şimdi bu tarafta alan açmaya çalışıyorsun. Sözünün itibarı olsa emin olan seni tutarlardı. Belki de mesleği bırakmalısın. Şimdi başka partiye git, onları savun… Zor iş, herkes yapmaz…' diyerek yanıt verdi.

Ardından iki isim karşılıklı olarak eski defterleri açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuyla ilgili Haydar Fırat Şunları söyledi: 

'Bunu üzerine alınabilirsin; ilke olarak fikri zemini olmayan, düzeysiz, bağlamsız ve vasat suçlamara ve tartışmalara girmiyorum. Herkesin durduğu bir yer var. Benim o yerden inmek gibi bir derdim yok. Sürekli yazıyorsun ama ne nerdin var, kime mesaj gönderiyorsun bilmiyorum ama bunu benim üzerimden yapma, altında kalırsın…' 

Sevilay Yılman, Fırat'ın 'Fikri zemini olmayan' ifadelerine Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden cevap verdi.

Yılman'ın açıklamaları:

Fikri zemini olmayan ha… Yahu sen Kemal Kılıçdaroğlu aday olmamalı denildiğinde fikrinle, zikrinle ve elindeki tüm medya araçlarını kullanarak aday olması yönünde propagandasını yapmış, “olmasın” diyenleri de siyaset bilimci sıfatınla saçma sapan analizlerinle yerden yere vurmuş bir kimsesin!

CHP değişmeli, yenilenmeli vs ayrı konu ama “Kötü bir siyaset bilimciyim. Yanıldım ve yanılttım. Bu nedenle de tüm muhalefeti destekleyen seçmenden özür diliyorum” demeden değişimcilerle bir olup CHP’yi yeniden dizayna kalkışmak ne ya!

Kemal Kılıçdaroğlu’nu Millet İttifakı’na dayatanlardan biri olan sen ve senin gibilerin ne işin var bu lobinin içinde!

Hiç mi utanmanız yok yahu sizin?

Bir de sana yanlışını hatırlattım diye şahsıma hakaret edip, “Altında kalırsın” bilmem ne diyerek örtülü tehditte bulunmak neyin nesi?

Burdayım. Ve bu aymazlıklarınızı haykırmaya da devam edeceğim.

Hadi bakalım… Neyle bırakacaksan bırak beni altında!

Sizden korkan sizin gibi namert olsun!

Üslubun sertleşmesi ile birlikte, ikili geçmiş dönemde yaşanan paylaşımları sosyal medya hesaplarından açıkladı.

“Erdoğan’a tapıyordun” iktidar medyasından atılınca ‘muhalif olup HDP’ye destek verdin. Orası olmadı şimdi de İyi Parti’ye sevdalanmış. Belki Sezgin Baran Korkmaz’ın söylediği ama bizim bilmediğimiz bir cesur yönü vardır. Şimdilik burada dursun bunlar'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yok öyle sağa sola kıvırtmaca'

'Konuyu değiştirme…

Konu ben değilim, sen ve tarihe kara harflerle yazılmış pohpohçuluğun!

Yok öyle sağa sola kıvırtmaca.

Madem bu adam yanlıştı ve hemen değişmesi lazım…

O halde neden dayattın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Millet İttifakı’na!

Niye inat ettin?

Ve adaylığına karşı olan herkesi neden hainlikle, işbirliği yapmakla itham ettin?

Bunun hesabını ver sonra ne halt ediyorsan et!

Aynı koroda olup da sonradan sen gibi manevra yapan kankalarınla CHP’de değişim için çalışmaya devam et!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adem Özel

Sevilay Yılmana katılıyorum, Bayan olduğu için katıldığım falan yok ama doğruyu Söylediği için katılıyorum, çünkü Muhalefet dağıttı kendini ve Küskünler Ordu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Futbolcu transferleri gündem olurdu konuşulurdu lakin artık gazeteci transferleri de gündemi meşgul ediyor, siyasetin hayatın her alanına tezahür etmesinin b... Devamını Gör

ekrem yerke

Son 50 yılın delegeler dahil tüm siyasilere siyaset yasağı getirilip, evleriyle, emekli maaşlarıyla baş başa bırakılıp 3 .derecedeki yakınlarının dahil tüm m... Devamını Gör