Görüş Bildir
Haberler
Seçeceğin Bu İskambil Kartları, Senin Geçmişte Yaptığın En Büyük Hatayı Söyleyecek!

etiket Seçeceğin Bu İskambil Kartları, Senin Geçmişte Yaptığın En Büyük Hatayı Söyleyecek!

Ebru Çiftçi
24.07.2018 - 17:33 Son Güncelleme: 27.12.2018 - 14:13

Bu iskambil kartlarının arasından rastgele bir tanesini seç ve sana hayatın boyunca unutamadığın o hatayı söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gurur yapmak!

Sen genel olarak hayatındaki hatalardan ders çıkaran bir insansın. Geçmişte aldığın kararlar daha çok duyguların doğrultusunda olmuş. Fakat bir noktada öyle bi kırılmışsın ki artık duygularını bastırıp, mantığınla hareket etmeye başlamışsın. Hayatının kırılma noktası dediğimiz konu ise eski sevgilini hala çok sevmene rağmen gurur yapıp asla geri dönmemendir. Ne kadar duygusal olursan ol gururunun önüne hiçbir şekilde geçemiyorsun. Dışarıdan o tatlı insanın içerisinde kocaman bir yürek var. Gece kafanı yastığa koyduğunda içinin rahat etmesi için yaptığın şeylerin adaletli olmasına önem veriyorsun. Eski sevgilin senin gönlünü ne kadar almaya çalışsa da senin belli kriterlerin var. O kriterleri hiçbir  zaman bozmuyorsun. Hep o çizgide ilerliyorsun. Bu ister aşk ister iş ister arkadaşlık olsun. Senin için fark etmez. İnsanlar senin bu adaletli ve gururlu yanını çok takdir ediyorlar. Çünkü insana güven hissi veriyorsun. Ama yalnız kaldığın zaman gururunu bir kenara bırakıp düşünüyorsun ve sanki hata yapmış gibi hissediyorsun kendini. Ama sana şunu söylemek isteriz; zaman her şeyin ilacıdır. Bu yaptığın hatalar sayesinde güzel günleri göreceksin.

Yanlış insana güvenmek!

Sen her zaman mantıklı kararlar almaya çalışan ve işin sonunu düşünerek hareket eden bir insansın. Tabii ki zaman zaman bu kalıplardan çıktığın oluyor. Çünkü sen de herkes gibi bir insansın. Gel gelelim ki bu kalıplardan çıktığında aldığın kararlardan çoğu zaman pişman olabiliyorsun. Hatta hayatını sorguladığında ve geçmişe dönüp baktığında keşke dediğin bir olay var. O da yanlış insana güvenmek. Diyeceksin ki bu her insanın başına gelen bir olay. Fakat seninki çok daha farklı bir durum. Çünkü kendini etraftaki insanlara zor açan bir insansın. Ve güvendiğin o insana kendini açtın. Derdini, kederini ve mutluluğunu paylaştın. O da sen nasıl davrandıysan aynı o şekilde yaklaştı sana. Sonuna kadar güvendin ve tüm benliğinle o kişiye yaklaştın. Fakat o güvendiğin kişi hiç beklemediğin bir şekilde seni hayal kırıklığına uğrattı. Kendinden emin olmadığın kadar o insandan emindin. Ve bu durum seni kendine getirdi. Artık eskisi gibi değilsin. Şimdilerde güven problemin var. Her insana güvenemiyorsun. Sadece güveniyormuş gibi davranıyorsun. Çünkü daha önce hata olarak gördüğün bu durum seni çok etkiledi. Bir daha bu hataya düşmemek için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun.

Seni düşünen insanın sözüne kulak asmamak!

Sen hayatta ne istediğini her zaman bilen ve belirlediğin kriterlere göre yolunu çizen bir insansın. Çoğu zaman kendi düşüncelerinin her zaman diğer insanlarınkine göre daha mantıklı ve zekice olduğunu düşünürsün. Tabii ki bu kötü bir şey değildir. Çünkü çoğu insan aslında özünde böyle bir içgüdüyle hareket eder. Diğer insanların belli bir konuda fikrini alsa da her zaman kendi kafasındaki gerçeği hayata geçirir. Sen de geçmişte bu şekilde hareket ederken atladığın bazı doğrular oldu. Sana göre doğrusunu yaptığın şeyin aslında sonrasında yanlış olduğunu fark ettin. Bunun en büyük örneği de etrafında sana yön vermeye çalışan ve gerçekten yardımcı olmak isteyenlere kulak asmaman oldu. Bu gerek kendinden büyük gerekse yanında olmak isteyen arkadaşların olabilir. Şimdi o kişinin sözünü dinlemediğin için çok pişmansın. Bunu dışarıya fazla yansıtmasan da kendi içinde büyük bir çelişkiye düşünüyorsun. Çünkü şu anda o kişinin sana vermiş olduğu nasihatları dinleseydin belki de hayatın çok farklı olabilirdi. Belki bambaşka bir yerde olabilirdin. Büyük sözü dinlememek gibi bir şey bu aslında. Ama artık her şeyin farkındasın ve hayatında çoğu şeyi yoluna sokmaya çalışıyorsun. Ve bunu da başardığına inanıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
656
205
153
77
36
36
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

Yanlış insana güvenmek! Hayatımın hatası oldu, toparlanamıyorum artık.

Deniz Sarmaşık

OHA RESMEN KELIMESI KELIMESINE BILDI LAN

Seni düşünen insanın sözüne kulak asmamak! Sen hayatta ne istediğini her zaman bilen ve belirlediğin kriterlere göre yolunu çizen bir insansın. Çoğu zaman k... Devamını Gör

Bunun en büyük örneği de etrafında sana yön vermeye çalışan ve gerçekten yardımcı olmak isteyenlere kulak asmaman oldu. Bu gerek kendinden büyük gerekse yanı... Devamını Gör