Görüş Bildir
Haberler
Hangi İskambil Kartı Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

etiket Hangi İskambil Kartı Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

Osman Avcı
06.02.2015 - 15:24 Son Güncelleme: 06.02.2015 - 16:21

Hangi iskambil kartı senin kişiliğinle eşleşiyor: Belki joker, belki kupa kızı, belki herhangi bir as veya başka bir şey? Cevabı testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle: Kadın mısın, erkek mi?

2. Şimdi de favori iskambil sembolünü öğrenelim!

3. Şu anki ruh halini yansıtan bir renk seç!

4. En başarılı olduğun kart oyunu ne ola ki?

5. Hangisi senin motton olmaya daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şansa inanıyor musun?

7. Bir kumar şehri seç!

8. Son olarak... Hangisi senin için daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Joker" çıktı!

"Joker" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı Joker. Senin ayrıksı ve diğerlerinden farklı bir kişiliğin var. Çocukluğundan bugüne kadar içten içe hep farklı olduğunu bildin; işte bu yüzden hiçbir yere, hiçbir görüşe ait hissetmedin kendini. Senin bu hayatta tuttuğun yol farklı yani. Bunun yanında sende çok derin bir ironi, acayip ve kendine has bir mizahın olduğunu da kabul etmek gerekir. Boş konuşmazsın asla; en zırva görünen lafının altında bile gizli mana bulmak mümkündür, görebilene pek tabii ki de!..

"Kupa Vale" çıktı!

"Kupa Vale" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, kupa vale. Senin yumuşacık bir kalbin var; ne kadar kinlenmek istesen de, yok arkadaş olmayınca olmuyor. Modern Hulusi Kentmen gibisin yani :) Ayrıca senin için bu hayatta en önemli şey arkadaşlık. Neredeyse onlar için nefes alıyorsun diyebiliriz. Çünkü onların yanındayken mutlu oluyorsun, ki insan da mutlu olduğu yere aittir aslında. Bir de tabii senin bu aşk mevzuların var, ona değinmek lazım. Sende sınır yok üstad, nefreti de sevgiyi de sınırda yaşıyorsun. Aşık olduğun zaman 9 şiddetinde deprem oluyor, tsunamisiyse bonusu, o derece bir aşk!

"Kupa Kızı" çıktı!

"Kupa Kızı" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, Kupa kızı. Kupa kızı; feminizmi, güçlü kadını, tek başına ayakta durabilen kadını temsil eder. Sen de tam olarak böylesin. Erkek egemen bu dünyada ayakta kalmaya çalışıyorsun ve biliyor musun bunu da iyi beceriyorsun. Ancak bunu yaparken çoğu hemcinsinin aksine cazibenle yapmıyorsun. Bir ortama ilk önce beyninle giriyorsun, sonra saygı kendiliğinden geliyor. Kadınlığını kullanmayı sen de bilirsin, ama kendine olan saygın her şeyden önce gelir. Tuttuğun yol çok güzel, herkes sana hayran, bravo kadın birey :)

"Karo Kızı" çıktı!

"Karo Kızı" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı Karo Kızı. Hani bir klişe vardır ya, 'kadınlar duygusaldır', 'mantıktan öte duyguları ön plandadır', 'pek bilim insanı olamazlar' falan filan diye, bu söyleyenler seni bir görse, o söylediklerini öyle bir yutarlar ki... Evet, sen mantığın, analitik düşüncenin ve bilimin insanısın. Duygularından çok mantığın ön plandadır. Hırslısın. Tuttuğunu pittbull misali koparırsın. Erkek Fatma değilsin ama; kadınlığı da iyi bilirsin, yerine göre ama ;)

"Karo As" çıktı!

"Karo As" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, Karo As. Karo as; değişikliği, hareketi ve seyahati simgeler. Sen gerçek bir maceraperestsin. Senin hayatında birçok değişiklik olsa da, sabit kalan tek şey senin sabit kalamaman. Yerinde bir dakika durduğun görülmemiştir, aynı yerde uzun süre kalınca daral geliyor sana; kurt var sende kurt :) Tam bir aksiyon insanısın vesselam. Neyse yediğin içitiğin senin olsun, bize gördüklerini anlat ok?

"Kupa 10'lu" çıktı!

"Kupa 10'lu" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, Kupa 10'lu. Öncelikle çok zor bir hayatın olduğunu söylemek gerek. Bu hayat herkese kavun karpuz yedirirken sana kelek yedirdi. Nice yollardan geçtin, nice badireler atlattın, hey gidi. Fakat bitiremediler seni. Çünkü sen inatçısın inatçı. Düştüğün yerden kalkmasını iyi biliyorsun; tırnakların uzun ve dayanıklı; onları tutunmak için dünyaya çok güzel geçiriyorsun. Ancak bu zor günler geçecek elbet ve işte o zaman senin zamanın gelecek: Az bekle!..

"Kupa As" çıktı!

"Kupa As" çıktı!

Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, Kupa As. Kupa as; aşkın, huzurun, dinginliği ve mutluluğu sembolize eder. Sen de işte tam olarak böyle birisin: Sevecen, şefkatli, optimist ve gerçek bir aşıksın. Tam bir salak aşık olduğunu söylemek gerek; o zamanlarında saflaşıyorsun, sakarlaşıyorsun, böyle çocuk gibi bi şey olup çıkıyorsun. Ayrıca evcimen, evine bağlı, aile insanısın. Yani tam evlenmelik kadın/adamsın, tabi tekliflere açık mısın bilmiyoruz :)

"Sinek As" çıktı!

"Sinek As" çıktı!

Oooo sanırız bir 'like a boss'la karşı karşıyayız :) Evet senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı, Sinek As; başka bir şey olamazdı zaten ;) Şimdi bu kart öyle her adama çıkmaz, sadece karizması paçalarından akana çıkar. Sen bir kere şıksın şık. Elitsin, kalitesin ve fildişi kulelerinden bakıyorsun insanlara. Pahalı zevklerin vardır ayrıca; her şeyden ödün verirsin ama hayat kalitenden asla! Bunları elde etmek için tabiri caizse it gibi çalışıyorsun ama; 'boş durmak' ı ıh sende yok. Patronsun kısaca, son söz hep sendedir...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
376
170
56
49
24
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kupa 10 lu

B .

"Joker" çıktı! Senin kişiliğinle eşleşen iskambil kartı Joker. Senin ayrıksı ve diğerlerinden farklı bir kişiliğin var. Çocukluğundan bugüne kadar içten içe... Devamını Gör

B .

Demek ki kişiliklerimiz aynı :D