Görüş Bildir
Haberler
Şarkıcı Linet ’ten Şaşırtan İtiraf: Asker Kaçağıyım!

Şarkıcı Linet ’ten Şaşırtan İtiraf: Asker Kaçağıyım!

GNS
18.10.2021 - 20:43

Yeşilköy'de sahne aldığı bir mekanda konuşan şarkıcı Linet herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. İsrail asıllı ve doğumlu Linet, söylediği şarkılar arasında hayranları ile ufak sohbetler ederken kendisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Okulunu bitirdikten sonra askere gitmesi gerektiğini fakat kendisinin çıkıp Türkiye’ye geldiğini belirten şarkıcı İsrail’de asker kaçağı olarak gözüktüğünü söyleyerek herkesi şok etti. İşte Linet ’in askerlik hikayesi… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsrail asıllı 46 yaşındaki şarkıcı Linet, doğup büyüdüğü yerde eğitimini tamamladıktan sonra yapması gereken askerlik vazifesini yapmadan Türkiye’ye geldiğini ve kaçak durumunda gözüktüğünü şu sözleriyle ifade etti: “İsrail’de doğdum, 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada.”

Değişmeyen Tek Şey Değişim

Değişmeyen Tek Şey Değişim

Şarkıcı Linet, geçtiğimiz akşam Yeşilköy’deki bir mekanın açılışında konser verdi. Ünlü sanatçı, muhabirlerin 'Kısa saçlı halinize alıştınız mı?' sorusuna 'Değişmeyen tek şey, değişim. Her an her şekilde karşınıza çıkabilirim. Gerekirse saçlarımı bile kazıtabilirim' cevabını verdi.

Askerlik Dediler Kaçtım

Askerlik Dediler Kaçtım

Gecede, İsrail'den özel uçakla gelen hayranları için de şarkılarını söyleyen Linet, şöyle konuştu:  

'İsrail'de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Bir Türk sanat müziği sanatçısı kızıyım. Türk bayrağını, Türk müziğini her yerde gururla taşıyorum. Ne zaman okul bitti, 'Askerlik vakti' dediler. Ben de Türkiye'ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki ne olursam olayım Türkiye'de olayım, Türkiye'de öleyim”.

İlk albümünü 10 yaşında İsrail'de yapan Linet, 1993 yılında Ani Ana isimli şarkı ile Eurovision Şarkı Yarışması İsrail elemelerine katıldı.

Türkiye'deki ilk albümü 1995 yılında yayınlandı. Linet, Türkçe ve İbranicenin yanı sıra Arapça ve İngilizce şarkılar da söylüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın