Görüş Bildir
Haberler
Şanlıurfa'da Kolombiyalı Kadını Taciz Eden Ev Sahibi Tutuklandı

Şanlıurfa'da Kolombiyalı Kadını Taciz Eden Ev Sahibi Tutuklandı

Tez araştırması için Şanlıurfa'ya gelen Kolombiyalı kadın, kalmak için internet uygulamasıyla buldukları evin sahibi tarafından tacize uğradı. Tacizci tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Duvar'ın aktardığına göre Çekya uyruklu bir erkek öğrenci, aşiretler üzerine yaptığı yüksek lisans tezi için yaklaşık iki aydır bölgede araştırma yapıyor. 

Kolombiyalı kadın arkadaşıyla birlikte gezen Çekyalı öğrenci, hafta içi Şanlıurfa’ya geldi. İki arkadaş, yurtdışından gelen birkaç kişiyle birlikte konaklama için kullanılan bir sosyal medya uygulaması üzerinden buldukları eve yerleşti.

Güzellik salonu davet edip taciz etti

Güzellik salonu davet edip taciz etti

İkilinin ifadesine göre, kaldıkları binanın aynı katında bir güzellik salonu da işleten ev sahibi, kadını yüzündeki sivilceleri temizlemek için salonuna davet etti. 

Salonun iç duvarlarından birine resim yapma karşılığında daveti kabul ettiğini belirten kadın, sivilceleri temizleme işlemi sırasında tacize uğradığını ifade etti. 

İşlem sırasında gözü bantlı kadın, otizmin bir çeşidi olan asperger sendromu hastalığı nedeniyle tepkisiz kaldığını, ayrıca o an neye uğradığını bir türlü anlayamayıp korktuğunu belirtti.Olayın ertesi günü Urfa Barosu’ndan iki avukatla görüşen iki arkadaş, karakola gidip şikayetçi oldu. Şikâyetin ardından gözaltına alınan taciz zanlısı erkek tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Urfa Barosu Kadın Hakları Merkezi, sürecin takipçisi olacağını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın