Görüş Bildir
Haberler
Sandbox Metaverse'ündeki 'Metaflower Süper Mega Yat' NFT'si, Rekor Bir Fiyatla 650.000 Dolara Satıldı

etiket Sandbox Metaverse'ündeki 'Metaflower Süper Mega Yat' NFT'si, Rekor Bir Fiyatla 650.000 Dolara Satıldı

Ali Aydemir
01.12.2021 - 12:00

The Sandbox sanal dünyasında satılan en pahalı NFT alıcısını buldu! İşte rekor fiyata satılan NFT ile ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sandbox büyümeye devam ediyor!

Sandbox büyümeye devam ediyor!

Sandbox, oyuncuların oyun deneyimlerini oluşturabileceği, sahiplenebileceği ve bunlardan para kazanabileceği sanal bir dünyadır. Kullanıcılar, NFT'ler gibi dijital varlıklar oluşturabilir ve bunları pazara yükleyebilir. Platformun ana hizmet belirteci Sand Coin'e sahip olanlar, merkezi olmayan özerk bir organizasyon veya DAO aracılığıyla platformun yönetimine katılabilirler.

Dünya devleriyle çalışıyor!

Dünya devleriyle çalışıyor!

Sandbox şu anda Adidas, Atari, Bored Ape Yacht Club, Snoop Dogg, The Smurfs, DeadMau5 ve diğerleri gibi marka ve kişiliklerle işbirliklerine sahip önde gelen metaverse oyunlarından biridir. Republic Realm, 100 özel adadan oluşan Sandbox evreninde bir dizi “Fantezi Adalar” projesi geliştirdi. 

Fantezi Adalar nedir?

Ethereum blok zincirinde 100 NFT özel adasının (The Sandbox'taki NFT arazisinden + mimari olarak benzersiz 3D NFT villalarından oluşan) lüks bir gayrimenkul geliştirme projesi.

Metaflower Yacht, Republic Realm'in zaman içinde Fantasy Collection'ın bir parçası olarak piyasaya sürmeyi planladığı birçok varlıktan biridir.

Metaflower Yacht, Republic Realm'in zaman içinde Fantasy Collection'ın bir parçası olarak piyasaya sürmeyi planladığı birçok varlıktan biridir.

Metaflower Süper Mega Yat NFT'si, The Sandbox için tasarlanan The Fantasy Collection lüks NFT serisi için bir metaverse geliştiricisi olan Republic Realm tarafından piyasaya sürüldü. The Sandbox'ın baş tacı olacak şekilde tasarlan Metaflower Yacht, ultra lüks bir mega yattan biridir. DJ kabini, helikopter iniş pisti ve spa küveti ile diğer olanakların yanı sıra bu Fantasy Collection NFT'yi alanlar, The Fantasy Marina'ya erişim imkanına sahip oluyor.

Republic Realm konuyla ilgili tweet atmakta gecikmedi!

"The Metaflower: The First NFT Mega Yacht in the Metaverse" adıyla yayınlanan tanıtım videosu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanal araziler, New York'taki evler kadar ilgi görüyor!

Sanal araziler, New York'taki evler kadar ilgi görüyor!

Kasım ayında, sanal bir dünya olan Decentraland'da bir dijital arazi arsası 2.43 milyon dolara satılmıştı. Bu dünyanın en önemli merkezlerinden New York City ve San Francisco'daki çoğu evin maliyetini geride bırakan bir fiyat. Bir gün sonrasında ise, başka bir sanal dünya olan Axie Infinity'de başka bir dijital arazi arsası 2,3 milyon dolara satıldı.

Metaverse'lere ilgi git gide katlanıyor!

Metaverse'lere ilgi git gide katlanıyor!

İlgideki hızlanma aynı zamanda Decentraland'ın Mana Tokeni'nden Sandbox'ın Sand madeni parasına kadar sanal dünyayla bağlantılı kripto para birimlerinin değerinde dik artışlara neden oldu. İnternetin yeni yaşam alanı metaverse'deki lüks eşyaların satışı daha çok konuşulacağa benziyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın