Görüş Bildir
Haberler
Sanal Dünyanın Barbaros’u Olun: Gemi Savaşları Yapabileceğiniz 10 Oyun

Sanal Dünyanın Barbaros’u Olun: Gemi Savaşları Yapabileceğiniz 10 Oyun

Deniz Ünsal
11.12.2022 - 10:32

Gemi savaşları, normal çatışmalardan her zaman daha farklıdır. Hedefler ile aradaki mesafeler, torpidolar, toplar, ateş hattından kaçmak için o girilen çaba insanlara bambaşka bir heyecan pompalar. Oyun dünyasında da 'naval' dediğimiz deniz harplerini konu alan ya da içinde buna yer veren oyunların sayısı az değil. Gelin deniz savaşları yapabileceğimiz oyunlara bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Destroyer: U-Boat Hunter

1. Destroyer: U-Boat Hunter

İkinci Dünya Savaşı karada ve havada olduğu gibi denizde de oldukça kanlı geçen bir savaştı.Destroyer: U-Boat Hunter, tarihsel gerçekliği temele alan bir deniz savaşı simülasyonu diyebiliriz. Uçsuz denizlerde denizaltıları avladığımız, sınırsız savaş konfigürasyonu durmadan taktiklerimizi yenilememiz gereken bir oyun.

2. UBOAT

2. UBOAT

UBOAT İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen, hayatta kalma, mürettebat yönetme mekaniklerine sahip bir denizaltı simülasyon oyunu. Etrafınızda dolaşan ve avlamanız gereken onlarca düşmanın yanı sıra, denizaltıların doğası gereği gizli kalmanız gerekirken şoka giren bir mürettebat sizin işinizi hiç de kolaylaştırmaz.

3. Assassin's Creed IV Black Flag

3. Assassin's Creed IV Black Flag

Yıl 1715, Karayip Denizi ve adalarında korkulu bir korsan olmak için savaşıyorsunuz. Güzel bir hikayeye ve iyi bir motora sahip olan oyunAssassin's Creed serisinin de seyrini değiştirdi.

4. Assassin's Creed Odyssey

4. Assassin's Creed Odyssey

Black Flag'in başarısına rağmen Assassin's Creed serisinde deniz savaşları çok fazla geliştirilmemişti ta ki Odyssey'e kadar. Antik Yunan döneminde geçen Odyssey zaten halihazırda iyi bir oyun iken, size zorlayıcı gemi savaşları yapma fırsatı sunması da ayrı bir güzellik.

5. Total War: EMPIRE – Definitive Edition

5. Total War: EMPIRE – Definitive Edition

Total War serisi strateji türünde tam bir kült. Bu kadar büyük bir serinin deniz savaşlarını işe dahil etmesi de elbette ki ortaya iyi bir sonuç çıkarıyor. üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala oynamak isteyeceğiniz ve denizlere hakim olmak için ter, kan ve gözyaşı dökeceğiniz Total War: Empire - Definitive Edition.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Holdfast: Nations At War

6. Holdfast: Nations At War

İngilizlerin savaş tarihinin dönüm aşamalarını konu alan çok oyunculu bir savaş oyunu karşımızda. Hem Napolyon Dönemi'nde hem de Birinci Dünya Savaşı'nda 150 kişilik serverlarda aksiyon dolu bir savaş oyunu, Holdfast: Nations At War.

7. Blazing Sails

7. Blazing Sails

Şirin grafikleri, zorlayıcı PvP modu ile bir Sea of Thieves alternatifi olan Blazing Sails. Seea of Thieves'in sahip olduğu çoğu şey var ancak biraz daha düşük seviyede. Arkadaşlarınızla açık denizlerde korsanlık yapmak için girebileceğiniz bir oyun.

8. War on Sea

8. War on Sea

İkinci Dünya Savaşı, Güney Pasifik Denizi'nde geçen gerçek zamanlı strateji oyunu War on Sea.

9. Sea of Thieves

9. Sea of Thieves

Fantastik bir dünyada, arkadaşlarınızla korsan yaşamını deneyimlemek, yağma yapmak, keşfe çıkmak, Megalodon ve Kraken'e karşı savaşmak istiyorsanız, işte karşınızda Sea of Thieves. Çıktığı zamandan beri oldukça başarılı şekilde devam eden ve durmadan yeni içerikler ile oynanışını geliştiren, gemicilik üzerine en iyi oyunlardan biri.

10. World of Warships

10. World of Warships

400'den fazla gemi ve oynayış karakterinize göre uçsuz bucaksız geliştirmeler ile kendi savaş yönteminizi kurabileceğiniz ve çevrimiçi savaşlara girebileceğiniz World of Warships. Oynaması ücretsiz bir oyun için oldukça başarılı grafikleri ile yıllardır deniz savaşları üzerine yapılmış en başarılı oyunların başında geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_.suleyman07

Benim için 9 numara sea of thieves daha güzel ama hepsi güzel