Görüş Bildir
Haberler
Sana Neden Yalan Söylüyorlar?

etiket Sana Neden Yalan Söylüyorlar?

Aburoski
17.10.2018 - 19:05

Sürekli sana yalan söylendiğini düşünüyor fakat bir türlü nedenini bulamıyor musun? O zaman doğru yerdesin! Sana çevrenin neden yalan söylediğini söylüyoruz! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim bakalım.

2. Şimdi de yaşını...

3. Yalancının mumu var ya hani hah işte o yatsıya kadar mı yanar?

4. Karşındaki insanın yalan söylediğini anladığın an ne yaparsın?

5. Keyfine 4 üzerinden bir puan ver bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söylediğin yalana farkında olmadan inandığın zamanlar oldu mu?

7. Sence uzun mesafeli ilişkilerde kesinlikle kadın ya da erkekten biri aldatır mı?

8. Son olarak, sevmediğin birini hangi hayvana dönüştürmek isterdin?

Seni üzmemek için!

Verdiğin cevaplara göre çevrenin sana yalan söyleme nedeni seni üzmemek için. 'Nasıl yani diyeceksin?' biliyoruz. Hemen açıklayalım o halde. Genellikle kötü olayları duymaman için yalana başvuruyorlar. Aslında seni seviyorlar. Sen yalan söylendiğini anladığın için üzülüyorsun fakat üzülme. Tamamen iyi niyetlerinden yalan söylüyorlar. Senin bilmemen gereken şeyler var ve bildiğinde gerçekten bunlara üzüleceksin. Yakınların da bunu bildiği için maalesef yalan söylüyorlar. 

Bizce şanslısın çünkü senin üzmek istemeyen dostların var. Bırak bu kötü şeyleri öğrenme. Hayatın o olumsuz bilgilerle daha güzel. Onun haricinde sana kesinlikle yalan söylemezler merak etme. :)

Hayatları yalan olduğu için!

Verdiğin cevaplara göre sana yalan söyleme nedenleri senden kaynaklı değil. Tamamen kendi kötülüklerinden... Hayatları tamamen yalandan ibaret olduğu için sana da önlerine gelen yalanı söylüyorlar. Sen hiç merak etme yani. Yapman gereken tek şey çevreni değiştirmen. Çürükleri bir kenara ayırıp çöpe atmanın zamanı geldi. Aksi halde bu durumdan zararlı çıkan sen olacaksın. 

Onlara hiçbir şey olmayacak. Artık yalanlarla boğuşmak istemiyorsan, etrafında yalan söylemeyen insanlar istiyorsan bir an önce bu değişim hamlesini yapmalısın. İnsanlarla iletişim kurarken onları iyice tanımaya çalış. Hemen birini hayatına alma. Biliyorsun senin hayatın her şeyden kıymetli... :)

Güvenlerini kazanamadığın için!

Verdiğin cevaplara göre sana çevrenin yalan söyleme nedeni henüz onların güvenini kazanamamış olman. Bu sana kötü bir sonuç gibi gelebilir fakat insan ilişkilerinde her şey hemencecik rayına oturmuyor. Belki sen de bunu çözmüşsündür. İnsanlarla daha iyi bir iletişim kurmalısın. Güvenlerini kazanmak için biraz daha uğraşmalısın. Hangi konuda yalan söylediklerini bilmiyoruz fakat sen bunu biliyorsan o konuya göre hamle yapmalısın. Bu senin için faydalı olabilir. 

Sana yalan söylemeleri senin kötü bir insan olduğun anlamına gelmiyor elbette ki. Sen iyi bir insansın fakat onlar sana daha çok güvenmek istiyor. Seni de seviyorlar. Sevmeseler zaten seni hâlâ aralarında tutmazlardı. :)

Tepkilerinden korktukları için!

Verdiğin cevaplara göre çevrenin sana yalan söyleme nedeni tamamen senin vereceğin tepkiden korktukları için. Sana söylenen yalanlar öyle hayati yalanlar değil. Tamamen küçük, önemsiz yalanlar. Bunları çok fazla dert etmene de gerek yok. Tepki veriyorsun çünkü ufak şeyleri abartan bir yapın var ve bu nedenle sana pek tepki verebileceğin şeyleri söylemiyorlar. 

Ufak şeyleri büyütmemen gerekiyor ve öğrendiğim durumlara karşı aşırı tavır sergilememen gerekiyor. Eğer bu huyunu törpülersen sana yalan söylemeyecekler. Daha sakin olmaya çalış. O zaman ilişkilerin daha sağlam olacak. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
87
71
58
31
26
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Hayatları yalan olduğu için

Giordano Bruno

hayatları yalan olduğu için, arkadaş çevreni değiştir yalan söylemeyen insanlar bul!, muhteşem tavsiye, bulabilseydim öyle insanlar, zaten çevremde öyle insa... Devamını Gör

güvenlerini kazanamamışım ben daha ne yapayım? sevmeseler aralarında tutmazlarmışmış. güvenmeyene kapıyı gösteririrm yani :)