Görüş Bildir
Haberler
Evliliğe Giden Yolda Daha Kaç İlişki Yaşayacaksın?

etiket Evliliğe Giden Yolda Daha Kaç İlişki Yaşayacaksın?

Aburoski
13.10.2018 - 12:29

Evliliğe giden bu kutsal yolda bakalım sen kaç ilişki yaşayacaksın? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da söyle bakalım!

3. Sevgililiğe giden yolda stalkların kutsallığı var mı?

3. Sevgililiğe giden yolda stalkların kutsallığı var mı?

4. Senden daha fazla maaş alan biriyle evlenir misin?

5. Evlendin ve 1 ay sonra eşinin ailesi size taşınmaya karar verdi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin herkesin içinde bağırarak "Seni seviyorum aşkım" demeni istedi. O an vereceğin tepki ne olurdu?

7. Son olarak, düğününe en fazla ne kadar harcama yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 ilişkin daha olacak!

Verdiğin cevaplara göre sen evliliğe giden yolda sadece 1 ilişki yaşayacaksın! Yolun sonuna gelmişsin. Şu an bir ilişkin var mı yok mu bilmiyoruz fakat yaşayacağın ilişki seni evliliğe götürecek. Evet evet yanlış duymadın! Sen 1 ilişki sonra o kutsal yola gireceksin. 

Evliliğe adımını attığın andan itibaren senin için her şey güzelleşecek. Farklı bir hayatın kapılarını aralayacaksın resmen. Evlilik meselesini de çok seveceksin. Belki şu anda evliliğe karşı birtakım ön yargıların var fakat büyüsüne o kadar kapılacaksın ki keşke daha önce evlenseymişim diyeceksin.

2 ilişkin daha olacak!

Verdiğin cevaplara göre sen evliliğe giden yolda 2 ilişki yaşayacaksın! Çok çok yakın olmasan da yine evlilik yoluna yakınlık var. Şu an bir ilişkin olup olmadığını bilmiyoruz fakat 2 ilişki sonra resmen huzura ereceksin. Yaşayacağın ilişkileri güzelce yaşa. Bundan sonraki 2. ilişkin sana çok başka gelecek. 

Evleneceğin kişiyle ilişki yaşamaya başladığın andan itibaren zaten o kişinin evleneceğin insan olduğunu anlayacaksın. Bir an önce onunla dünya evine girmek için can atacaksın. Bütün ön yargılarını yıkacak bir insan gelecek karşına. Sana resmen level atlatacak. Biri tarafından gerçek anlamda sevildiğini hissedeceksin. Buna ismimizin Onedio olması kadar eminiz! Sana şimdiden mutluluklar.

4 ilişkin daha olacak!

Verdiğin cevaplara göre sen evliliğe giden yolda 4 ilişki daha yaşayacaksın! Evliliğe çok yakın değil çok da uzak değilsin. Ortalarda bir yerlerde dolanıyorsun. İlişkilerinde işler pek yolunda gitmemiş bu zamana kadar. Doğru insanı bulmak için çok çabalıyorsun fakat bir türlü bulamıyorsun. Önünde biraz daha yol var. Sadece sabretmen gerekiyor. Biliyorsun evleneceğin insanı iyi değerlendirmen gerekiyor. Yoksa sonuçları senin için iyi olmayabilir. 

Zaten seçici bir insan olduğun için bu zamana kadar dikiş tutturamamışsın. Karşına hep problemli insanlar çıkmış ve bu durumdan artık sıkılmışsın. Biraz daha sıkılacaksın gibi duruyor ama 4 ilişkinin sonunda o yola birden gireceksin.

Biz sayamadık!

Verdiğin cevaplara göre sen o kadar çok ilişki yaşayacaksın ki evliliği biraz zor göreceksin. Göreceksin fakat yakın zamanda değil. Belki evlenmek istiyorsun belki de hiç istemiyorsun onu bilemiyoruz. Sana söyleyebileceğimiz şey; bu zamana kadar bir türlü dikiş tutturamamış olman! Karşına düzgün insanlar çıksın istiyorsun fakat bir türlü o kişi karşına çıkmıyor. İlişki yaşadığın kişilerin seni gerçekten sevdiklerini düşünmüyorsun. Düşünmediğin için de uzun sürmüyor. 

Gerçek aşkı aradığını biliyoruz fakat üzülerek söylemek zorundayız ki yakın zamanda da gerçek aşkı bulamayacaksın. Bulacaksın ama bu ne zaman olur bilemiyoruz. Elbette ki senin de yuvan olacak ama ne zaman?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
302
116
83
66
54
54
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdoğan Erdal

Haftaya düğünüm var araya 4 ilişki nasıl sığacak acaba

Arc noise

Biz sayamadık derken?

Gizem Yenikler

Biz sayamadık! Verdiğin cevaplara göre sen o kadar çok ilişki yaşayacaksın ki evliliği biraz zor göreceksin. Göreceksin fakat yakın zamanda değil. Belki evl... Devamını Gör