Görüş Bildir
Haberler
Sana Çok Para Kazandıracak Sektör Hangisi?

etiket Sana Çok Para Kazandıracak Sektör Hangisi?

Begüm
16.07.2024 - 17:01

Sen bize kendini, ilgi alanlarını ve zevklerini anlat biz de para kazanacağın o sektörü söyleyelim. Hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle nasıl çalışmak istersin?

2. Peki sen sabırlı biri misin?

3. En sevdiğin ders bunlardan hangisiydi?

4. Daha önce hiç çalıştın mı?

5. Peki tek mi çalışmayı seversin grupla mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Analitik düşünme becerilerin nasıl?

7. Liderlik becerilerin nasıl peki?

8. Yabancı dil biliyor musun?

Kesinlikle teknoloji ve inovasyon alanı!

Kesinlikle teknoloji ve inovasyon alanı!

Sen yeniliklere çok açıksın, aynı zamanda düzenli olarak da çalışabiliyorsun. Kendi çalışma planını kendin oluşturacağın için teknoloji ve inovasyon alanında da mükemmel işler başarabilirsin. Önemli olan doğru şekilde analiz edip, doğru adımı atabilmek. Düzenli çalışma ve teknolojiyi birleştirdiğinde bu alanda harikalar yaratabilirsin!

Kesinlikle dijital pazarlama!

Sen biraz daha özgürlüğüne düşkünsün. Aynı zamanda daha sözel noktalarda iyisin. Bu yüzden dijital pazarlama ve influencer alanında çok iyi işler yapabilirsin. Hem istediğin yerden çalışabilirsin hem de stratejilerin ve içeriklerin ile farklı alanlarda harikalar yaratabilirsin. Tek yapman gereken niş bir kitleye odaklanıp başlamak!

Kesinlikle e-ticaret!

Senin kafan biraz karışık. Hem sayısalda iyisin hem de sözelde. Hal böyle olunca ikisini de karıştırman gerekiyor. İşte tam bu anda hem özgürce çalışabileceğin hem de kendi işinin patronu olabileceğin bir alan doğuyor senin için: E-ticaret! Biraz pazar araştırması yapıp kendi markanı kurarak yurt dışı veya yurt içinde e-ticarete başlayabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
6
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nurcii

Kesinlikle dijital pazarlama!

Hilal Kilci

* Ben Psikolog olmak istiyorum. * Kesinlikle teknoloji ve inovasyon alanı! Sen yeniliklere çok açıksın, aynı zamanda düzenli olarak da çalışabiliyorsun. Kend... Devamını Gör