Görüş Bildir
Haberler
Samsung Gear S2 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Samsung Gear S2 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Onedio Medya
25.11.2015 - 21:25

İlk olarak Almanya’da düzenlenen IFA 2015 fuarında tanıtılan Samsung’un en yeni akıllı saati Samsung Gear S2, Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2013 yılında Galaxy Gear cihazıyla akıllı saat dünyasına adım atan Samsung, 25 Kasım itibariyle yeni akıllı saati Samsung Gear S2’yi Türkiye’de tüketicilerin beğenisini sundu. 

Önceki Samsung akıllı saatlerine göre çok daha kullanışlı ve yenilikçi bir yapıya sahip olan Gear S2 tüketiciler tarafından oldukça ilgi görecek gibi görünüyor.

Özellikle dairesel tasarımıyla oldukça dikkat çeken Gear S2’nin 1.2inç boyutunda Gorilla Glass 3 cam ile korunan bir dokunmatik Super AMOLED ekranı bulunuyor. Cihazın dairesel ekranını ise döndürülebilir bezel halka kaplıyor ve bu halkayı çevirerek arayüzler arasında geçiş yapabiliyor, cihaz arayüzünü kişiselleştirebiliyor, uygulamaları seçebiliyor ve ekranı kaydırabiliyorsunuz. 

Cihaz paslanmaz çelik gövdesi ve dairesel tasarım anlayışı, kayış çeşitleri ve yüzlerce saat arayüzüyle oldukça başarılı bir tasarıma sahip. Dijital olarak indirebileceğiniz yüzlerce saat arayüzüyle ve çeşitli satıcılardan temin edebileceğiniz Gear S2 kayışlarıyla saatinizi kendi stilinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. 

512MB bellek, 4GB dahili depolama kapasitesi ve Exynos 3250 işlemcisine sahip olan ve Tizen işletim sistemiyle çalışan Gear S2, bir akıllı saat için oldukça yeterli teknik özelliklerle karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sağlık alanında da oldukça iddialı Kalp atış hızınızı ve günlük olarak yaptığınız aktiviteleri otomatik olarak algılayabilen ve kaydeden Samsung’un sağlık uygulaması S-health uygulamasına Gear S2’de yer veriliyor. Bununla beraber koşmayı sevenler için koşu takip uygulaması Nike + Running uygulaması Gear S2’nin içerisinde bulunuyor. 

Böylelikle günlük yaşantınızı saat aracılığıyla takip edebilir ve sağlık / spor alanında kendinizle ilgili verilere erişebilirsiniz. 

Birçok Android telefonla uyumlu Daha önceki akıllı saatlerini sadece kendi cihazlarıyla kısıtlayan Samsung, Gear S2’yi birçok Android telefonla uyumlu halde tüketicilere sunuyor. Wi-Fi ile Bluetooth teknolojlerini barındıran ve Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarda Gear S2’yi kullanabiliyorsunuz.

Gear S2’nin ‘Gear S2 Classic’ ve ‘Gear S2’ olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor. Gear S2 classic modeliyle klasik saat tasarımı ve deri kayışla karşımıza çıkan Samsung, Gear S2 cihazında ise minimal ve modern bir tasarımla karşımıza çıkıyor. 

Gear S2 Classic 999 lira, Gear S2 ise 899 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye’de satışa sunuldu. 

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam