Görüş Bildir
Haberler
Samsung Game Recorder+ Google Play'de

Samsung Game Recorder+ Google Play'de

Onedio Medya
17.06.2015 - 22:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung, kullanıcıların mobil cihazlar üzerinden oyun oynarken video kaydı yapabilmelerini sağlayan Game Recorder+ adındaki yeni uygulamasını duyurdu.

Bilgisayarda oynanılan oyunları kaydetmek için birçok yardımcı araç bulunuyor. Ancak konu mobil cihazlar olduğunda bu durum biraz değişebiliyor. Zira mobil oyunları videoya kaydedebilmek için geliştirilen uygulamaların bir kısmı, cihazın root edilmiş olmasını şart koşarken; bir kısmı da oldukça kullanışsız bir yapıya sahip. Bu durumun farkında olan Samsung ise kullanıcıların bu ihtiyaçlarını giderebileceği Game Recorder+ adındaki yeni uygulamasıyla karşımıza çıkıyor.

Kullanıcıların mobil cihazlar üzerinde oyun oynarken ekran kaydı yapabilmelerini sağlayan Game Recorder+, tüm oyunlarda kullanılabiliyor ve herhangi bir root şartı aramıyor. Ancak uygulama sadece Samsung’un S6, S6 Edge, Note 4, S5, Note 3, S4 ve Note 2 modellerinde kullanılabiliyor.

Uygulamanın bir başka özelliği ise oyunu kaydederken ön kamerayı kullanarak kullanıcının yüzünü ekrana yansıtması. Kullanıcı bu sayede hem oyunu kendi oynadığını göstermiş oluyor; hem de oyun ilgili yorumlarını video kaydına eklemiş oluyor. Kullanıcı eğer isterse, ön kamera yerine boyutu ayarlanabilen bir profil fotoğrafını da yerleştirebiliyor.

Uygulamanın sahip olduğu özellikler arasında Game Boost adı verilen bir özellik daha bulunuyor. Bu özellik de, cihazın sistem hafızasını optimize ederek daha iyi oyun ve video kaydı deneyimi sunuyor.

1080p kalitesinde çekilebilen videolar, ayrıca kayıt sonrası düzenlenebiliyor ve doğrudan uygulama üzerinden YouTube’a yüklenebiliyor.

Cihazın sadece Samsung’un S6, S6 Edge, Note 4, S5, Note 3, S4 ve Note 2 modellerinde kullandığını tekrar etmekte fayda var. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Game Recorder+: Google Play

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0