Görüş Bildir
Haberler
Samsung 18,4 İnçlik Dev Bir Tablet Üzerinde Çalışıyor

Samsung 18,4 İnçlik Dev Bir Tablet Üzerinde Çalışıyor

Batuhan
07.08.2015 - 11:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ara sıra hakkında yeni iddialar çıkan gelecek nesil iPad Pro’dan başka tablet kanadında yeni bir haber yok. Piyasanın yeni bir tablete daha ihtiyacı var mı, orası da tartışma konusu. Tabletlerin eski büyüsünü yitirmesi bir yana halihazırda piyasada büyüklü küçüklü, çeşit çeşit tablet mevcut. Ancak Samsung’un üzerinde çalıştığı iddia edilen tablet, hepsinin “üstünde” olabilir.

İthal malların takip edildiği platform Zauba’da ortaya çıkan ve Nowhereelse.fr internet sitesinin paylaştığı belgeye göre, Samsung 18,4 inçlik bir tablet üzerinde çalışıyor . Hindistan’a test amaçlı gönderildiği yazılı olan 7 adet tabletten her biri 510 dolar. Belgede ayrıca tabletlerin test edildikten hemen sonra imha edileceği belirtilmiş. Sonuç olarak ortaya çıkan bu bilgiler ışığında bunun gerçek bir ürün olduğundan bahsedebiliriz.

Peki Samsung niçin dizüstü bilgisayar ekranlarından bile büyük bir tablet üretiyor? Son tüketici için olmadığı kesin. Zira taşınabilirliğin öneminin her geçen gün arttığı mobil cihaz dünyasında kimse 18,4 inçlik bir tablet istemez. Samsung bunu muhtemelen eğitim ve iş odaklı olarak çıkaracaktır. Veya Güney Koreli şirket hiç bilmediğimiz yepyeni bir girişimin peşinde olabilir. Bunun cevabını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0