Görüş Bildir
Haberler
14 Eylül | Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

14 Eylül | Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Enver K.
14.09.2016 - 23:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi'nde C, E, F, G ve H gruplarında toplam 9 maç oynandı.

Club Brugge 0-3 Leicester City

Club Brugge 0-3 Leicester City

Premer Lig'in son şampiyonu Leicester, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Brugge ile deplasmanda karşılaşan mavi beyazlılar, tarihindek, ilk Şampiyonlar Ligi maçının ilk dakikalarında Albrighton ile öne geçti. Geçen yılın yıldızı Mahrez müthiş bir frikikle farkı ikiye çıkaran gole imza attı ve Leicester rahatladı. 61. dakikada yine Mahrez penaltıyla skoru 3-0'a getirdi.

Karşılaşmayı da 3-0 kazanan Leicester tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçını 3-0 kazandı.

Manchester City 4-0 Mönchengladbach

Manchester City 4-0 Mönchengladbach

Guardiola önderliğinde 4 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kazanan Manchester City, Devler Ligi'ne de galibibiyetle başlayarak seriyi 7 maça çıkardı. 

Dün oynanması gereken ama yoğun yağmur yağışının devam etmesi nedeniyle ertelenen karşılaşma bir günlük aranın ardından bu akşam oynandı. C Grubundaki karşılaşmada Manchester City, Alman temsilcisi Mönchengladbach'ı Agüero'nun golleriyle 4-0 mağlup etti. Guardiola önderliğinde 4 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kazanan Manchester City, Devler Ligi'ne de galibibiyetle başlayarak seriyi 7 maça çıkardı. 

Etihat'taki mücadelede City, golleri erken buldu. Ev sahibi ekibin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, 9. ve 28. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran Manchester City'de Agüero 77. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaptı. City, 90. dakikada 19 yaşındaki Nijeryalı golücüsü Kelechi Iheanacho'nun golüyle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Dün Barcelona'nın Celtic'i 7-0 mağlup ettiği maçt hat trick yapan Messi'ye, Agüero'da Mönchengladbach maçında karşılık verdi.

Legia Warszawa 0-6 Borussia Dortmund

Legia Warszawa 0-6 Borussia Dortmund

20 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Legia Varşova, Borussia Dortmund karşısında pek tutunamadı. Maça taraftarının müthiş koreografiyle moralli giren Polonya ekibi, 18 dakikada Gotze, Skoratis ve Bartra'dan yediği 3 golle maçtan koptu. İlk yarıda başka gol olmadı. Ancak Borussia 2. yarıya da golle başladı. 51. dakikada Raphael farkı 4'e çıkardı. Dortmund bununla da yetinmedi, Castro skoru 5-0'a getirdi. Emre Mor da2. yarıda oyuna girdi ve son golün hazırlayıcılarından biri oldu. Son sözü söyleyen Aubameyanga oldu.  

Karşılaşmayı rahat bir oyunla 6-0 kazanan Tuchel'in takımı, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı.

Juventus 0-0 Sevilla

Juventus 0-0 Sevilla

Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında Juventus ile Sevilla golsüz berabere kaldı. 

Juventus Arena'da oynanan karşılaşmada H grubunun iki favori takımı karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip maç boyunca yakaladığı fırsatlarda Sevilla kalecisi Sergio Rico'yu geçemeyince karşılaşma başladığı skorla tamamlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid 2-1 Sporting Lizbon

Real Madrid 2-1 Sporting Lizbon

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, bu sezona sahasındaki Sporting maçıyla başladı. Ölüp ölüp dirilen Real, maçı son dakikalardaki 2 golüyle 2-1 kazandı. 

Son 3 Şampiyonlar Ligi sezonuna farklı galibiyetlerle başlayan Real, bu kez güçlü Sporting karşısında istediği gibi bir futbol ortaya koyamadı. Real karşısında önemli fırsatlar yakalayan Sporting, 48. dakikada Benfica'dan transfer edilen Bruno Cesar, şık bir golle konuk takımı öne geçiren gole imza attı. Baskısını artıran Real, bir çok fırsatı kaçırsa da 89. dakikada Ronaldo'nun frikiki skoru 1-1'e getirdi. 

Baskısını artıran Real Madrid, uzatmaların son anında Morata'nın kafa golüyle de maçı 2-1 kazandı.. Böylece Real yeni ezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Bayer Leverkusen 2-2 CSKA Moskova

Bayer Leverkusen 2-2 CSKA Moskova

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Bayer Leverkusen, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada CSKA Moskova ile 2-2 berabere kaldı.

Bay Arena'da oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Leverkusen, Admir Mehmedi'nin 9. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden altı dakiaka sonra sahneye çıkan Hakan Çalhanoğlu 15. dakikada farkı 2'ye çıkarttı. Rusya temsilcisi CSKA Moskova, 36. dakikada Alan Dzagoev ve 38. dakikada Roman Eremenko ile iki dakika içinde bulduğu gollerle maçta beraberliği yakaladı. Bu aynı zamanda ilk yarınında skor oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda eşitliği bozan golü bulamayınca maç 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Porto 1-1 Kopenhag

Porto 1-1 Kopenhag

Tottenham 1-2 Monaco

Tottenham 1-2 Monaco

Lyon 3-0 Dinamo Zagreb

Lyon 3-0 Dinamo Zagreb
İçeriğin Devamı Aşağıda

LigTv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
7
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kevın De Bruyne

Orospu çocuğu Porto. 1 kişi fazla oynamalarına rağmen kazanamadı, olan benim 100lüklerime oldu.

Samet Sevim

Lyon 3-0 bitti.