Görüş Bildir

Jessica Muir isimli bir kadın spor salonunda sporunu yaptığı anları kaydetmek için yerleştirdiği kamera ile kendisine çıkma teklifi eden ve evli olduğunu söyleyen bir erkeği ifşa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jessica'nın yanına gelerek hakkında bildiklerini sıralayan bir erkek ardından ise evli olduğunu söyleyerek çıkma teklifi ediyor.

Jessica'nın yanına gelerek hakkında bildiklerini sıralayan bir erkek ardından ise evli olduğunu söyleyerek çıkma teklifi ediyor.

Eşinin bu durumdan pek memnun olmayacağını söyleyerek teklifi reddeden Jessica, o adamın ısrarları sonrasında ise 'Lütfen erkeklere ve insanlığa olan inancımızı kaybetmemize neden olma, tamam mı? Bu yaptığın şey kadınların evlenmekten korkmasına sebep oluyor' dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
75
21
20
16
13
12
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Filizim

madem o kadar namuslusun neden götünü başını açıp spor yapıyorsun. normal bir tişört geçirmek çok mu zor. bir de götüm özellikle daha fazla belli olsun diye ... Devamını Gör

İlgi çekmeyle bilmeme neyle alakası yok. Türkiye de ki gibi değil Avrupa da böyle giyinmek gayet normal

King in the East

bunlar hep sekssizlikten.. iki göt görmüş hemen cıvataları gevşemiş.. evlenmeseydin amk o zaman böyle hayatı özlüyorsan

cem eray

kadını tebrik ediyorum. rahatça konuşup yolladı. ama burda olsa bu kesin verir abi konuştu bak 2 saattir deyip başına bela alırdı.