Görüş Bildir
Haberler
Saldırgan İntihar Etti! ABD'de FedEx Tesisinde Silahlı Saldırı

Saldırgan İntihar Etti! ABD'de FedEx Tesisinde Silahlı Saldırı

Batuhan
16.04.2021 - 10:18

ABD'nin Indianapolis kentinde bir silahlı saldırı yaşandı. Yapılan resmi açıklamada saldırı nedeniyle 8 kişinin öldüğü bilgisi yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reuters'ın geçtiği son dakika gelişmesine göre, ABD'nin Indianapolis kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Amerikan ABC kanalı polisin olayı 'çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu' bir olay olarak nitelediğini bildirmişti.

8 kişi hayatını kaybetti

8 kişi hayatını kaybetti

Yapılan resmi açıklamada saldırı nedeniyle 8 kişinin öldüğü bilgisi yer aldı. Daha önce yapılan açıklamada olay nedeniyle çok sayıda yaralı olduğu, yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı bilgisi paylaşılmıştı.

CNN International'a konuşan iki görgü tanığı en az on silah sesi duyduklarını belirtti. Görgü tanıklarından Timothy Boillat 'Silah seslerini duyduktan sonra bir aracın arkasında yerde birini gördüm' dedi.

Olay yerini hızlıca terk ettiklerini belirten görgü tanıkları en 30 polis otosunun bölgeye geldiğini söyledi.

Saldırgan intihar etti

Saldırgan intihar etti

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Saldırgan olay yerinde intihar etti. Gelen ilk bilgilere göre, saldırı kentteki FedEx tesisinde meydana geldi. FedEx'ten CNN International'a yapılan yazılı açıklamada saldırının söz konusu tesiste gerçekleştiği bilgisi doğrulandı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

'Indianapolis Havalimanı yakınındaki FedEx tesisinde yaşanan trajik silahlı saldırından haberdarız. Güvenlik en önemli önceliğimizdir. Düşüncelerimiz saldırıdan etkilenen herkesle birlikte'

Çalışanların mesai saatleri içinde telefon kullanmalarının yasak olmasından dolayı yakınlarının bekleyişi sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın