Görüş Bildir
Haberler
Sahte Kargocudan 3 Milyonluk Dolandırıcılık: 80 Yaşındaki Kadın Hayatının Şokunu Yaşadı

Sahte Kargocudan 3 Milyonluk Dolandırıcılık: 80 Yaşındaki Kadın Hayatının Şokunu Yaşadı

Eski muhasebeci 80 yaşındaki Sevil Özer, sahte kargocu tarafından dolandırıldı. Kargocu kılığında kapıya gelen dolandırıcılar, yaşlı kadına 3 milyon liralık senet imzalattılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolandırmak için Tekirdağ’a kadar gitti

Dolandırmak için Tekirdağ’a kadar gitti

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; İstanbul Kadıköy'de yaşayan 80 yaşındaki emekli muhasebeci Sevil Özer'e geçtiğimiz temmuzda Tekirdağ'daki yazlığındayken bir telefon geldi.

Kargocu olduğunu söyleyen kişi, Kadıköy'deki adresinde kimseyi bulamadığını, elindeki evrakın önemli olduğunu söyleyerek 'Adresinizi verin, gelip teslim edeyim' dedi.

Aynı günün akşamında Tekirdağ'a gelip elindeki kâğıtları hızlıca, 'Aracım yol kenarında, hemen gideyim' diyerek imzalatıp kaçar gibi gitti.

İmzanın altından senet çıktı

İmzanın altından senet çıktı

Özer, kargoyu açtığında reklam broşürleri buldu. Ne olduğunu anlamadı. Ancak 1 ay sonra avukatından gelen telefonla icralık olduğunu öğrendi.

Kargocu kılığındaki dolandırıcının, imzalattığı kâğıdın altını kesip bir senet yerleştirdiği, senede de 3 milyon lira borç yazıldığı ortaya çıktı. Yaşlı kadın şimdi üzerine kalan 3 milyon liralık borçtan kurtulmaya çalışıyor.

Özer, 'Benim kimseye borcum yok. Bankadaki paramı, evimi kullanamıyorum. Tedbir koymuşlar. Bu dolandırıcı başkalarının da canını yakmıştır. Kâğıdın altını kesip bana senet imzalatmış. Sonradan anladım. Yoksa bir kâğıt için Tekirdağ'a gelir mi? Bu beladan bir an önce kurtulmak istiyorum, şüpheliler inşallah yakalanır' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
9
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mike realrice

Koy bi madde de ki aralarında ticari bir faaliyet yoksa, borç verme (dekont vs delil sunulmalı borç veren tarafindan) durumu yoksa geçersizdir senet sepet iş... Devamını Gör

dasdasd

parayı alan tarafın ticari anlaşmayı kanıtlama yükümlülüğü olması gerekir

KING OF RAKUN

Bilmediğim için soruyorum, bu işler bu kadar basit mi yani, imza attım 2 milyon borç, oldu anasını satayım kolay mı bu kadar.

TİRYAKİ

daha basit, icraya gidip seni icraya verirsem sen de buna 15 günde itiraz etmez isen borcu kabul etmiş sayılır icra olursun...

omer ali

teyze şoka girmiş gözler dışarı fırlamış yazık