Görüş Bildir
Haberler
Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 14'e Yükseldi

Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 14'e Yükseldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahte içkiden ölenlerin sayısı 14'e yükselirken, İstanbul'da operasyon yürüten polis yaklaşık 5 bin şişe ölümcül içkinin piyasada olduğunu tespit etti. Soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 19 oldu.

İstanbul'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 14'e yükseldi. Sahte içki operasyonunu yürüten polis yaklaşık 5 bin şişe 'ölümcül içki'nin piyasada olduğunu tespit etti. 

Doğan Haber Ajansı haberinde, sahte içki operasyonları sonucu bu şişelerden büyük çoğunluğunun ele geçirildiğini duyururken, yetkililer vatandaşları “ucuz' içkiden uzak durmaları konusunda uyardı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan 19 kişinin resmi ifadelerinin alınacak. Polis soruşturması sonucunda şüpheliler arasında bulunan 4 üreticinin ikisinin metil alkol kullanarak içki hazırladığı tespit edildi. Bu üreticilerden piyasa dağıtılan içkilerin insanları zehirlendiği ölümlere ve yaralanmalara neden olduğu belirtildi. 

Binlerce şişe sahte içki piyasada

Şu ana kadar yapılan soruşturmada piyasaya 5 bin şişe 'zehirli içkinin dağıtıldığı', operasyonlarla bu sayının büyük çoğunluğunun ele geçirildiği belirtildi. Soruşturmada şüphelilerin sahte içkiyi koyacakları şişeleri Beyazıt’ta bulunan Polonya pazarından temin ettikleri bilgisine ulaşıldı. Bir çok aracıdan geçerek üreticiye ulaşan kaçak alkol ana dağıtıcısını bulmak için Mercan bölgesinde bir çok yere baskın yapıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
12
9
8
3
2
0