Görüş Bildir
Haberler
Sahip Oldukları Başarı, Şöhret ve Zenginliğe Rağmen Mütevazı Bir Hayat Sürmeyi Seçmiş 15 Ünlü

etiket Sahip Oldukları Başarı, Şöhret ve Zenginliğe Rağmen Mütevazı Bir Hayat Sürmeyi Seçmiş 15 Ünlü

Demek ki para herkesi değiştirmiyormuş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alp Kırşan

1. Alp Kırşan
www.instagram.com

Biliyorsunuz ki Alp Kırşan uzun yıllar Survivor'da sunuculuk yaptı. Fakat daha sonra ailesini kariyerine tercih eden Kırşan, ailesini de alarak sahil kasabasına yerleşti. Bodrum'da yaşayan Alp Kırşan koşuşturmacalı bir hayatı geride bıraktı.

2. Mark Ruffalo

2. Mark Ruffalo
www.instagram.com

Mark Ruffalo ve ailesi New York'ta yaşıyorlar. Oyuncu çocuklarını sakin bir yerde büyütmek istedi. Çünkü çocuklarının da diğer çocuklar gibi büyümesini, herhangi bir ayrıcalık ile yaşamamalarını istiyor.

3. Shailene Woodley

3. Shailene Woodley
www.instagram.com

Shailene Woodley 10 yaşında bebek bakıcılığı yaparak kendi parasını kazanmaya başladı, tek isteği arkadaşları ile gezmek ve sinemaya gitmekti. Woodley'ye göre o dönemde çalışması aslında hayatını nasıl yaşayacağını belirlemesini sağladı. Woodley'ye göre, kazandığı tüm para ile seyahat etmek ve yeni deneyimler kazanmak, sürekli alışveriş yapmaktan çok daha zevkli.

4. Seda Bakan

4. Seda Bakan

Ünlü oyuncu Seda Bakan, birçok meslektaşının aksine oldukça mütevazı bir hayat yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde 1 yaşına basan kızı Leyla ile olabildiğince gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.

5. Mick Jagger

5. Mick Jagger
www.instagram.com

Mick Jagger'ın sıfırlarını saymaya matematiğimizin yetmeyeceği bir serveti var. Fakat o serveti hakkında şunları söylüyor: 'Bizi bugünlere getiren insanlar tutumluydu. Bilgisayarlarını camdan atıp, yenisini almazlardı. Ya da arabaları bozulduğunda yenisini almak yerine tamir ettirirlerdi. Ben de hep onlar gibi oldum, öyle de devam edeceğim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ata Demirer

6. Ata Demirer
www.instagram.com

Ünlü oyuncu Ata Demirer bugüne kadar komedyenliğinin yanı sıra, yaşadığı mütevazı hayat ile de çok konuşuldu. Sahip olduğu servetin dışarısına çıkarak daha sakin bir hayat yaşamayı seçen Demirer, özel hayatını hep gözlerden uzak yaşadı.

7. Ed Sheeran

7. Ed Sheeran
www.instagram.com

Şarkıcı Ed Sheeran, diğer birçok meslektaşının aksine konserlerine bile rahat ve çoğu büyük markalara ait olamayan kıyafetleri ile çıkıyor. Londra'da yaşayan Sheeran genellikle metro ve taksi kullanıyor.

8. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak

8. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak

En çok imrendiğimiz çiftlerden birine geldik. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin iki çocukları var. Takip edenler bilir, yaşadıkları hayat o kadar gerçek ve güzel ki görüp de hayran kalmamak elde değil. Çift çocuklarını her şeyden uzakta, kendi hallerinde yetiştiriyor.

9. Eva Longoria

9. Eva Longoria
www.instagram.com

Eva Longoria'nın Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki rolü ile uzaktan yakından alakası yok. Kız kardeşleri ile bir çiftlikte büyüyen Eva, hala her boş zamanında onları ziyarete gidiyor. Eva'ya göre Hollywood insanları gerçek hayattan uzaklaştıran yapay bir dünya ve kendisi o dünyadan uzak durmak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

10. Eva Mendes ve Ryan Gosling

10. Eva Mendes ve Ryan Gosling

Belki bir çoğunuz Eva Mendes ve Ryan Gosling'i birlikte ilk defa görüyorsunuzdur. Çünkü çift olarak özel hayatları konusunda konuşmayı ve duygularını toplum önünde yaşamayı sevmiyorlar. Kırmızı halıda yürümek yerine, evlerinde oturmayı tercih ediyorlar. Hem Eva hem de Ryan çocukları için de büyük kutlamalardan kaçınıyorlar, sıradan bir hayat yaşamalarını istiyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hazal Kaya

11. Hazal Kaya
www.instagram.com

Güzeller güzeli Hazal Kaya  ve Ali Atay geçtiğimiz aylarda oğlu Fikret Ali'yi kucaklarına almıştı biliyorsunuz ki. Annelik onun sade yaşantısına bir ışıltı gibi geldi de diyebiliriz. Hazal Kaya'yı tanıdığımız günden beri gözlerden uzak, sade bir yaşam sürmeyi tercih ediyor.

12. Ashley Greene Khoury

12. Ashley Greene Khoury
www.instagram.com

Twilight serisinin en sevilen oyuncularından biri olan Ashley Greene oldukça mütevazı bir hayat sürüyor. Bir süre önce evlenen oyuncu, özel hayatını gözler önünde yaşamayı hiç sevmiyor. Bu konuda da şunları dile getiriyor: 'Çok şanslıyım çünkü babam bana tutumlu olmayı ve biriktirmeyi öğretti. Her zaman oyunculuk yapmak zorunda değilim, istediğim zaman bırakabilirim ve biriktirdiğim para bana hayatımın devamında yeter.'

13. Erkan Kolçak Köstendil

13. Erkan Kolçak Köstendil
www.instagram.com

Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun evlendikleri günden beri kariyerlerine ya da servetlerine aldırmadan oldukça sade bir hayat yaşıyorlar.

14. Keanu Reeves

14. Keanu Reeves
www.instagram.com

Keanu Reeves'in yaşadığı hayatı çok da anlatmamıza gerek yok aslında. Kazandığı o çok sıfırlı paralara rağmen, sakin ve sıradan bir hayatı tercih etti.

15. Larissa ve Burak Gacemer

15. Larissa ve Burak Gacemer
www.instagram.com

Larissa ve Burak uzun yıllardır mütevazı bir hayat sürüyorlar. Onları tanımayan, kendileri hakkında hiçbir fikri olmayan birçok insanın yaptığı art niyetli yorumlara bile o kadar kibar cevap veriyorlar ki, tanımasak ünlü olduklarına asla inanmayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
71
48
10
10
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çiftlikler villalar geçim derdi yok ne kadar mütevazi

rcpbyrm

belki villacık ya çitflikcik tir :)

rcpbyrm

lan ali atay nasıl bi baskın genin varmış :)

Ben de ilerde villamda mutevazi bir hayat yaşamak istiyorum milyonluk arabamla mütevazi tatillere gitmek istiyorum 🙏🤩😍🥰💕🥰😍🤩 (!)