Görüş Bildir
Haberler
Sağlıklı Beslenmeye Çalışanlar İçin Bulunmaz Nimet: Tarifleri ve Tavsiyeleriyle Her Derde Deva Olan 13 Instagram Fenomeni

Sağlıklı Beslenmeye Çalışanlar İçin Bulunmaz Nimet: Tarifleri ve Tavsiyeleriyle Her Derde Deva Olan 13 Instagram Fenomeni

Meltem
04.05.2018 - 18:09

Instagram'ın temiz beslenen ve sağlıklı tarifleriyle herkese örnek olan fenomenlerini sizler için derledik!

1. Ketojenik beslenen pinoeatshealthy, hem yemeklerin doğru pişirilmesiyle ilgili ipuçları veriyor hem de sürdürülebilir sağlıklı yaşamın ne demek olduğunu takipçileriyle paylaşıyor.

2. Tip-2 diyabeti yenen ve bütünsel beslenme danışmanlığı yapan semaninsagliklimutfagi, hem kendi macerasını anlatıyor hem de sağlıklı alternatiflerle herkesin derdine derman oluyor.

3. Aktif bir şekilde mühendislik yapan ve verdiği 19 kiloyla ağızları açık bırakan fitmuhendisce, ailesi için hazırladığı sağlıklı tarifleri takipçileriyle paylaşıyor ve meraklılarına sağlıklı ipuçları veriyor.

4. Instagram'ın iyilik meleği olarak adlandırılan ve sattığı ürünler aracılığıyla topladığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşan mensureerturk, oğlu için geliştirdiği sağlıklı alternatifleri de paylaşıyor.

Menşure Ertürk ile ilgili ayrıntılı içeriğimiz için tıklayabilirsiniz: 👇

5. Mizahi diliyle takipçilerini gülme krizlerine sokan alkalioldumbenanne, hem yeni çıktığı sağlıklı beslenme yolculuğunda öğrendiklerini paylaşıyor hem de sağlıklı tarifleriyle mideye hitap ediyor.

6. Verdiği kilolarla takipçilerine örnek olan ve sağlıklı beslenmeyi bir yaşam şekli haline getiren gurmediyet, hem yolculuğunu anlatıyor hem de sağlıklı alternatifler hazırlıyor.

7. Kızı Bade'nin Tip-1 diyabetli olması nedeniyle yaşam şeklini değiştiren badeninsekeri, bildiğimiz tarifleri özellikle çocuklar için sağlıklı hale getiriyor.

8. Şekersiz ve glutensiz beslenen kurumsalevhanimi, hem beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye dair ipuçları paylaşıyor hem de hastalıklar ve yiyeceklerle ilgili bilgiler veriyor.

9. "Hem bedenini besle hem ruhunu" sloganıyla yola çıkan ve amatör olarak çiftçilik yapan atomkarincaningunlugu, geliştirdiği alternatiflerle özellikle tatlılardan vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

10. Rafine şekersiz beslenen ve karbonhidratı mimimumda tutmaya çalışan haledyilefitkal, alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışanlar için özellikle alternatif tarifler paylaşıyor.

11. Hem sağlıklı kişisel bakım ürünleri yapan hem de alternatif tarifleriyle takipçilerine yol gösteren burcununsagliklitarifleri, vücudun ayrıca içten beslenmesi gerektiğine de inanıyor.

12. "Ekmeksiz doyamam" diyenler için sağlıklı bir tarif geliştiren ve her türlü ekmeğe uygulayan betella, hazırladığı alternatif tariflerle hem göze hem de mideye hitap ediyor.

13. Temiz beslenmeye özen gösteren ve özellikle falafel tarifiyle takipçilerinin gönlünde taht kuran simplyfitdays, alternatiflere yönelenler için farklı bir yol sunuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
5
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
inci küpesiz kız

güzel ve sağlıklı mamalar :)

Ayse Doga

Susuz eriste tarifi Mısır unlu ballı lokum tarifi sekersiz glutensiz daha cok tarif kunanaciftligi . com