Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Koca’dan Atama Açıklaması

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Koca’dan Atama Açıklaması

Mesleğini icra etmek isteyen sağlık çalışanları, Sağlık Bakanlığı’nın yapacağı atamaları bekliyor. Pandemi sebebiyle sağlık çalışanlarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulurken, kamuda çalışmak isteyen sağlıkçılar bakanlığın yayınlayacağı ilanı bekliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı personel ataması hakkında açıklamalarda bulundu. İşte bakan Koca’nın atamalar hakkında yaptığı açıklamalar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı personel atamaları gündemde. Sağlık Bakanlığı’nın eksik kadrolara yapacağı atamalar merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamalarda atama bekleyen kamu çalışanı adayları hakkında önemli bilgiler verdi.

Sağlık Bakanlığı Ataması Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı Ataması Ne Zaman Yapılacak?

Bakan Koca, video konferans yöntemiyle düzenlenen Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, salgın şartlarından uzaklaştıkça, çok yönlü iyileştirme için sağlam adımlar atacaklarını bildirerek, şunları kaydetti:

Atama bekleyen arkadaşlarımız var. Mesleğe adım atmak için sabır göstermenin zorluğunu anlıyorum. Beklentilerini ısrarla gündeme getirmelerini azimlerinin işareti kabul ediyorum. Milletimizin, devletimizin kendilerine ihtiyacı var. Atamaların mülakat olmadan puana göre yapılmasını sağlayacağız. Fakat unutulmamalı, devlet kararlarını tüm hazırlıklarını tamamlayarak sonuçlandırır. Arkadaşlarımız, atamaların, şartların hazır olduğu en erken tarihte yapılacağından emin olsunlar.'

Ancak Sağlık Bakanlığı atamaları ile ilgili henüz bakanlıktan bir açıklama gelmedi. Tercih ve başvuru kılavuzu ile Sağlık Bakanlığı başvuru şartları, başvuru tarihleri ve kadro dağılımın ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın