Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? 40 Bin Sağlık Personeli Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? 40 Bin Sağlık Personeli Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Müge Kakşi
12.11.2021 - 19:10

Geçtiğimiz günlerde yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan açıklamalarında sağlıkçılara da müjdeli bir haber verdi ve Sağlık Bakanlığı'na 40 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Haberin ardından vatandaşlar 40 bin personel alımının ne zaman yapılacağını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Kasım'da gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapmıştı. Erdoğan açıklamalarında Sağlık Bakanlığı'na 40 bin personel ataması yapılacağını söyleyerek sağlıkçıları sevindirdi. Birçok vatandaş açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı 40 bin personel atamasının ne zaman yapılacağını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Detaylar içeriğimizde...

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı ardından açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta Bilim Kurulu toplantısı ardından sağlıkçı ataması yapılacağını duyuran Fahrettin Koca’yı doğruladı. Buna göre Sağlık Bakanlığı bünyesine 40 bin sağlık personeli atanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Bakanlığı personel alımı açıklamasının ardından Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Koca paylaşımında, ''Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum'' ifadelerine yer verdi. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan bilgilere göre; başvurular 12-16 Kasım arasında alınırken, 24 Kasım'da sonuçlar ilan edilecek. Kura çekimi ise 2 Aralık Perşembe günü yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 40 Bin Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Sağlık Bakanlığı 40 Bin Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Bakanlığı personel alımı açıklamasının ardından adaylar başvuru şartlarını merak etmeye başladı. Sağlık bakanlığı 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili henüz başvuru kılavuzu, kadro ve branş dağılımı hakkında açıklama yapmadı. Bakanlığın önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detayları paylaşması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 3 Kasım’da gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısı ardından yaptığı açıklamada başvuru süreci hakkında bilgi vermişti. Koca, ''Sağlık çalışanlarından oluşan bu büyük aileye yeni üyelerin katılacağı müjdesini daha önce vermiştim. Bu konuda da çok yakında güzel haberleri öğrenmiş olacaksınız. Heyecanla aramıza katılmayı bekleyen genç kardeşlerim, beklediğiniz günün yaklaştığını ifade etmek isterim. Mülakat yapmadan sadece KPSS sınavı sonuçlarına göre yerleştirme yapacağız'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın