Görüş Bildir
Haberler
Safsata mı Gerçek mi? Kendisine Bakanları Yatağa Düşürüp Hasta Ettiği Düşünülen Lanetli Tablolar

Safsata mı Gerçek mi? Kendisine Bakanları Yatağa Düşürüp Hasta Ettiği Düşünülen Lanetli Tablolar

Nergis
27.11.2020 - 09:00

#8 Beni rahatsız etmedi desem yalan olur... 😱🤔

Kaynak: http://mundoseriex.com/articles/8-fam...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Eller Ona Karşı"

1. "Eller Ona Karşı"

Bill Stoneham tarafından 1972'de çizilen bu tablo ilk olarak The Godfather'ın ünlü oyuncusu John Marley tarafından satın alındı. Kendisi vefat ettikten sonra tablo Kaliforniyalı bir çift tarafından eski bir bira fabrikasında bulundu. Çift tabloyu eBay adlı internet sitesinde satmak istedi ve tablodaki çocukların gece hareketlendiğini ve bazen de tablodan çıkarak yok olduklarını iddia etti. 

Tabloya bakan bazı kişilerse kendilerini son derece rahatsız hissettiklerini ve ürperdiklerini ifade ettiler. Tablo Michigan'daki Perception Galerisi'ne satıldı ve tablonun hikayesine ulaşmak için tablonun çizeri olan Bill Stoneham ile temasa geçildi. Kendisi bu iddiaların birer safsata olduğunu söylese de gariptir ki hem tablonun ilk sergilendiği galerinin sahibi hem de onu inceleyen sanat eleştirmeni tabloyla temasa geçtikten sonraki bir yıl içinde vefat etti.

2. "Kederli Adam"

2. "Kederli Adam"

Akıl hastalığı olan bir adam tarafından kendi kanını kullanarak çizildiği iddia edilen bu resim bittikten sonra ressamın intihar ettiği iddia ediliyor. Ayrıca resmin geceleri inlediği de söylentiler arasında.

3. “Lalaurie’nin portresi”

3. “Lalaurie’nin portresi”

1997 yılında Ricardo Pustanio'nun gerçekten yaşamış olan Madame Delphine Lalaurie'yi resmettiği bu tablo söylentilere göre kimi zamanlarda bulunduğu New Orleans konağında yer değiştiriyor ve konakta açıklanamayan tuhaf şeylerin olmasına neden oluyor.

4. “Aşk Mektupları”

4. “Aşk Mektupları”

Driskill Oteli'nde yer alan bu tabloya bakan ziyaretçiler tablodaki küçük kızın kendilerine gözlerini dikerek baktığını ve bundan dolayı da kendilerini rahatsız ve kötü hissettiklerini ifade ediyorlar. Ayrıca bazı kişiler de bu tablodaki kızı gördükten sonra gözlerini kapatmaya çalıştıklarında havaya yükseldiklerini iddia ediyorlar.

5. “Cadı Kızın Portresi”

5. “Cadı Kızın Portresi”

Tablodaki kadının Madame Delphine LaLaurie olduğuna inanılan bu resmin geceleri yan tarafında gri bir siluetin görüldüğü söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. “Bernardo de Gálvez'in Portresi”

6. “Bernardo de Gálvez'in Portresi”

Bu tablo o kadar büyük bir üne sahip ki tablonun her aldığı Galvez Oteli'ne gelenler tabloya bakmak için izin istiyorlar. İzin almadan bakanların lanetleneceği düşünülüyor.

7. "Ağlayan çocuğun laneti"

7. "Ağlayan çocuğun laneti"

Giovanni Bragolin olarak da bilinen Bruno Amadio'nun eserleri olan bu tablolar lanetli olmaları nedeniyle oldukça ünlüler. Bragolin'in ünlü bir ressam olabilmek için şeytanla anlaşma yaptığı ve ona bu çocukları kurban ettiği düşünülüyor. Ayrıca 1985 yılında Essex'te yaşayan bir itfaiyeci büyük yangınlar çıkan evlerden nedense hep bu tabloların hasarsız bir şekilde çıktığını iddia etti.

8. "O Kız"

8. "O Kız"

Bir efsaneye göre, bu tablo Sonee adında genç bir Japon kız tarafından çizilmiş bir otoportreydi. Sonee tabloyu tarayarak intihar etmeden önce internete yükledi. Sitenin birçok üyesi resmin lanetli olduğunu iddia etti. Bazıları, kızın mavi gözlerine beş dakikadan fazla bakarsanız sizi rahatsız edeceğini; bazıları yeterince uzun süre bakarsanız kızın hayaletinin ortaya çıkacağını ve canınızı alacağını ve birçok insan da kıza bakarsanız ağız yapısının değiştiğini ve gözlerinin kararacağını söylüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
46
32
16
15
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SyLvanoS

sayende 6 numaraya izin almadan bakmış olduk

Pasif Kullanıcı

Korkunçlu tabloların çoğunda çocuklar resmedilmiş. Korku filmlerinde de muhakkak bi çocuk karakter bulunur. Ben de ürkütücü bulurum çocukları. İnsanın en saf... Devamını Gör

dilara

15 dakikadır aralıksız baktım değişen tek şey sadece karnımın acıkması😐