Görüş Bildir
Haberler
"Popmundocu"ları Mutlu Eden 10 An

"Popmundocu"ları Mutlu Eden 10 An

Efe Keleş
15.11.2015 - 13:14

Popmundo Nedir?

Öncelikle tüm okur arkadaşlarıma merhaba! Popmundo yazısını görüp 'nostalji yapmak için uğrayayım' diyenlerden misiniz? Yoksa 'popmundo da nasıl bir şey' diyip merakını gidermek isteyenlerden mi? Öncelikle 'Popmundo Nedir?' sorusuna cevap vermek istiyorum. Anasayfaya girdiğiniz yazan yazı;

Popmundo, oyuncuların sanal bir müzik endüstrisi içerisinde şöhret için birbirleriyle yarıştıkları bir çevrim içi rol yapma oyunudur.

şeklindedir.Evet, kısmen bu yazıya katılıyorum fakat Popmundo sadece müzik endüstrisi ile bitmeyip içinde doktorluğundan polisliğine, valiliğinden yargıçlığına, suçlusundan iş adamlığına ve hatta zombi avcılığına kadar uzayan, geniş yelpazeye hitap eden bir oyun. Oyun dediğime bakmayın gerçek zamanlı devam eden bir düzen var ve bu düzen içerisinde gerçek hayatımızda yaptıklarımızı kısmen yapabiliyoruz.

'Anılarım depreşti ben bi' bakmak istiyorum.' 'Hiç oynamadım denemek istiyorum.' diyenlerdenseniz, buraya tıklayarak siteye ulaşıp kayıt olabilirsiniz.Ben Leo Ross ve arkadaşım Xosé Salvatierra sizlere her zaman yardımcı olmak için hazır bekliyor olacağız, bir mesaj uzağınızdayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kariyer basamaklarını tırmanmak

1. Kariyer basamaklarını tırmanmak

Popmundo'nun etrafında döndüğü alan müzik endüstrisi. Böyle olunca her karakter grubunu müzik alanında yükseklere taşıma hayalleri kuruyor. İlk konserini vermekten, festivali kazanmaya; ilk albümünü çıkartıp, en çok satanlar listesine girmeye kadar giden bu yolda hedeflerinize ulaşmak şüphesiz Popmundo'nun en büyük mutluluklarından birisi.

2. Evlendim!

2. Evlendim!

Birisiyle tanıştınız,kaynaştınız,nişanlandınız ve evlendiniz.Evlilik bahsediyoruz bu kadar kolay tanımlanabilir mi? Reel hayatımızda nasıl telaşlı,heyecanlı ve mutlu bir ruh haliyle koşturuyorsak Role-play oyunumuzda da durum değişmiyor.Eee size de oyun sonuna kadar hayatınızı paylaşacağınız partner bulmak kalıyor. :)

3. Mercimeği fırına vermek

3. Mercimeği fırına vermek

Çocuk sahibi olmak kadar mutlu olduğumuz bir an olabilir mi? İsmini seçebildiğiniz, hayatına istediğiniz şekilde yön verebildiğiniz yepyeni ve küçücük bir karakter. Eee bir de sevdiğiniz kişiden oldu mu, mutluluktan gözlerinizin yaşardığı doğrudur.

4. Ölüler Günü'nün gelmesi

4. Ölüler Günü'nün gelmesi

Bütün bir oyun yılı beklediğiniz gün işte geldi çattı. Şimdi Londra'dan zombilerin arasına girerek, zombileri haklayıp av yeteneklerinizi bize göstermenin zamanı. Diğer avcılarla yardımlaşmanın ve dostluklar kurmanın bize hissettirdiği mutluluğuda unutmuyoruz ve 'Ölüler Günü gelsin artık' diyoruz.

5. HBZK'nın bitiş anı

5. HBZK'nın bitiş anı

72 saat boyunca zombilerin içinde hayatta kalmaya çalışmak nasıl bilir misiniz? Pekala, 72 saat bitişinde 'Hiçbir Zombiden Korkmuyorum' başarısıyla hepten tavan yapan mutluluğu bilir misiniz? Saatlerce uykusuz kalmanıza ve yüklü miktarda harcama yapmanıza değecek bir mutluluk olduğuna hemfikiriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bildirimler

6. Bildirimler

Popmundo'yu Popmundo yapan özelliklerin başında sosyal bir oyun olması geliyor. Bu sosyalliği hissebileceğiniz mutluluk kaynağınız işte köşedeki bu küçük bildirim kutucuğu. Küçük olduğuna bakmayın, bu kutucuk beklenilen bir mesajı,sevdiğiniz kişinin oyuna girmesini,takip ettiğiniz blogun güncellenmesi gibi birçok şeyi bize haber veriyor.Kısacası bildirim geldiğinde mutlu olmayan oyuncu yoktur aramızda.

7. Yarışma veya çekilişleri kazanmak

7. Yarışma veya çekilişleri kazanmak

Gerek hayırsever arkadaşlarımızın hazırladığı çekilişler, gerekse 49 şehir valilerinin belirli aralıklar yaptığı yarışmalar...

Hele bir de bu etkinlikler birisini kazanırsanız tadından yenmez.

8. Ruh hali,sağlık ve şöhret üçlüsünün sararması

8. Ruh hali,sağlık ve şöhret üçlüsünün sararması

Ruh hali,sağlık ve şöhretimizin %100 olduğu an kısa ve öz bir şekilde paha biçilemez.

9. Pazar günü 3 deneyim puanı kazanmak

9. Pazar günü 3 deneyim puanı kazanmak

Haftanın her günü haiku okumak,sırlar kitabı kullanmak; yine haftanın her günü konser vermek vb. birçok şey pazar günü 3 deneyim puanı kazanmak için çekilen çileler arasında. Fakat pazar günü günlüğünüzde '3 deneyim puanı kazandım.' yazısı görünce çekilen çilenin sefasını sürme vakti gelmiş demektir.

10. Giriş Ekranı

10. Giriş Ekranı

Bu saydıklarımız elbette insanı havalara uçuran mutluluk anları ancak biz Popmundo oyuncuları için mutlu olmaya sadece oyunun giriş ekranı bile yeterli olabiliyor. Koltuğunuza oturup, paralel dünyanın yoruculuğundan, sıradanlığından ve sıkıcılığından sıyrılıp kendinizi Popmundo'nun eğlenceli dünyasına bırakmanın ilk adamı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
18
9
6
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın