Görüş Bildir
Haberler
Sadece Kilolarından Kurtulmak İstemişti: Mide Küçültme Ameliyatından 1 Ay Sonra Hayatını Kaybetti

etiket Sadece Kilolarından Kurtulmak İstemişti: Mide Küçültme Ameliyatından 1 Ay Sonra Hayatını Kaybetti

ozcanmine
03.12.2018 - 15:42 Son Güncelleme: 03.12.2018 - 16:21

Muğla'da yaşayan 29 yaşındaki oto kaporta ustası Mustafa L., kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmak istedi. Mustafa L., yapılan operasyondan 1 ay sonra yaşamını yitirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüp mide ameliyatı yapıldı

Tüp mide ameliyatı yapıldı

150 kilo olan ve bu durumdan dolayı kendisini rahatsız hisseden oto kaporta ustası Mustafa L., mide küçültme ameliyatı olmak için Balıkesir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. 

Yapılan tetkiklerin ardından operasyonu gerçekleştirilen Mustafa L., ameliyatın ardından Muğla'ya döndü ve dinlenmeye başladı.

Aniden rahatsızlandı

Aniden rahatsızlandı

DHA'nın haberine göre, yapılan operasyonun ardından dinlenmeye başlayan 29 yaşındaki Mustafa L., geçtiğimiz cuma günü aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Mustafa L., dün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

Midesinde enfeksiyon oluştuğu öğrenildi

Midesinde enfeksiyon oluştuğu öğrenildi

Ameliyatın üzerinden geçen bir ay içerisinde rahatsızlanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mustafa L.'nin midesinde enfeksiyon oluştuğu ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirtildi.

Cenazesine çok sayıda kişi katıldı

Cenazesine çok sayıda kişi katıldı

Mustafa L.'nin cenazesi Muğla Adli Tıp Morgu'ndan alınarak bugün öğlen Menteşe 41 Evler Camii'ne getirildi. 

Cenaze törenine ailesinin yanı sıra, esnaf arkadaşları, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Mustafa L., kılınan cenaze namazının ardından, Şehir Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
42
24
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sincappp

işin kolayına kaçmayın diyen arkadaşlar hayatınızda kaç kere 70 80 kilo fazlanız oldu kaç kere şeker hastası adayısın denildi insülin direnciniz çıktı kaç ke... Devamını Gör

sincappp

işin kolayına kaçmayın diyen sadece siz değilsiniz eğer size cevaben yazılmış olsaydı zaten kocaman yanıtla seçeneği var ben sizinle sen samimiyetinde olduğu... Devamını Gör

Çınar Canöz

şu habere gülenler hangi kafayı yaşıyorlar

Funda34

Mide küçültme ameliyati yani sleeve gastrektomi tarzi operasyonlar 10 yada 20 kilo vermek isteyenler için değildir.vucut kitle endeksi yüksek kalp, diyabet v... Devamını Gör