Görüş Bildir
Haberler
Sadece Gerçek Tatilcilerin Tatile Çıktığı Eylül Ayının 8 Güzelliği

Sadece Gerçek Tatilcilerin Tatile Çıktığı Eylül Ayının 8 Güzelliği

Eylül, birçok nedenden dolayı tatile çıkılabilecek en güzel aylardandır. Bu ay özellikle tatil destinasyonlarında kalabalık sevmeyen kişiler için uygundur. İşte, biz de gerçek tatilcilerin tatile çıktığı eylül ayının güzelliklerini buraya derledik. Şimdi gelin, bu ayın güzelliklerine yakından bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hava ılımandır.

gfycat.com

Eylül ayının en büyük avantajlarından birisi hava ılımandır. Yaz ayları gibi yüksek sıcaklıklar ile boğuşmak zorunda kalmazsın. Bu sayede tatilin keyfini ekstra hissedebilirsin.

2. Kalabalık değildir.

2. Kalabalık değildir.

Neredeyse çoğu kişi okuluna ve işine geri dönmüştür. Bu sebeple sessizliğin keyfini çıkarırsın. Ayrıca sıkışıklığı ve trafiği sevmeyenler açısından idealdir.

3. Fiyatlar yaz sezonuna göre daha uygundur.

tenor.com

Yaz sezonuna göre fiyatlar daha uygundur. Bu nedenle ucuz tatil istiyorsan, eylül ayında seyahat etmeyi düşünebilirsin. Ayrıca birçok kampanyadan yararlanma şansın vardır.

4. Kolayca her yere bilet bulabilirsin.

tenor.com

Eylül ayında çoğu kişi çoktan tatilini yapmış olur. Dolayısıyla kolayca her yere bilet bulabilirsin. Gideceğin yere günler öncesinden bilet ayırtmak zorunda kalmazsın. Havaalanında veya terminalde kalabalıkla boğuşmazsın.

5. Deniz durağandır.

www.pinterest.com

Özellikle durağan denizde yüzmeyi seviyorsan, eylül ayı tam sana göredir. Deniz çarşaf gibidir. Kartpostal gibi görünen deniz manzarasını izledikçe gözün gönlün açılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sakinliği ile huzur verir.

6. Sakinliği ile huzur verir.

Etrafa sessizlik ve sakinlik hâkim olmuştur. Bu da huzurlu hissetmene yardımcı olur. Etrafta kuş cıvıltıları vardır. Âdeta cennette gibi hissedersin. Hatta muhteşem bir tekne gezisine çıkarak keyfini ikiye katlayabilirsin.

7. Deniz hâlâ sıcaktır.

gfycat.com

Deniz yaz ayları gibi hâlâ sıcaktır. Tam girilebilecek seviyededir. Böylece gün boyu denizin keyfini çıkarabilirsin. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil beldelerini tercih etmende yarar vardır.

8. Akşam hırka giyip deniz kenarında oturabilirsin.

tenor.com

Eylül ayının akşamları romantiktir. Akşam hırka giyip deniz kenarında oturabilirsin. Hele ki sevdiğin kişilerle berabersen, bu ânın bitmesini hiç istemezsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Eylülde tatil güzel gerçekten de.