Görüş Bildir
Haberler
Sadece Evlilerin Yapabileceği 10 Kama Sutra Pozisyonu

Sadece Evlilerin Yapabileceği 10 Kama Sutra Pozisyonu

Mis Miss
11.05.2015 - 13:16 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 10:57

Evlilik aşkı öldürür mü bilmiyoruz ama cinselliği farklı bir boyuta taşıdığı kesin. İki insanın birbiriyle uzun vakitler geçirdikten sonra farklı arayışlar içerisine girmeleri kaçınılmaz. Buradan hareketle Hintlilerin dünyaya hediyesi Kama Sutra’yı evli çiftler için yeniden yorumlayan Amerikalı yazarlar Simon Rich ve Farley Katz’ın “The Married Kama Sutra” kitabından evde deneyebileceğiniz pozisyonları sizin için seçtik ve uyarladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kırık Dal

1. Kırık Dal

Kadın aniden odaya dalar. Eski kız arkadaşının fotoğraflarını inceleyen erkek, kadının odaya girmesiyle eş zamanlı olarak dizüstü bilgisayarını “çat” diye kapatır. Kadın ileri geri konuşmaya başlar. Boğuşma gerçekleşir.

2. Zirvedeki Ardıç Körlüğü

2. Zirvedeki Ardıç Körlüğü

Kadın saatlerce ortalıktan kaybolduktan sonra eve döner. Yeni saç modelinin erkek tarafından fark edilmesi için erkeğin karşısında ayakta durur. Erkekse o an atılmakta olan penaltıyı kaçırmamak için televizyonu daha rahat görebileceği şekilde sağa doğru eğilir. Sessizlik gerçekleşir.

3. Şehvetli Çanak

3. Şehvetli Çanak

Erkek bulaşık makinesine yerleştireceği tabakları düzenlerken kadın erkeğe yaklaşır. Göz teması kurabilecek kadar eğilir ve erkeğe tabakları yanlış yerleştirdiğini gösterir. Homurdanma gerçekleşir.

4. Çapraz Geçiş

4. Çapraz Geçiş

Kadın 10 kilo almıştır ve erkeğe bunun fark edilip edilmediğini sorar. Erkek yalan söylemek zorundadır. Kadına harika göründüğünü söyler. Kadın bunu yemez. Küplere biner. Erkeği doğruyu söylemeye zorlar. Kızmayacağına söz verir. Gerginlik gerçekleşir.

5. Sabit El Arabası

5. Sabit El Arabası

Kadın erkeğe yıllardır aynı kıyafetleri giydiğini söyler. Erkek tüm ağırlığıyla kendini yere bırakıp tam sırtüstü yerde uzanacakken kadın devreye girer ve erkeği tüm gücüyle önce kapıya oradan da mağazaya doğru sürükler. Alışveriş gerçekleşir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tilkinin Çakallığı

6. Tilkinin Çakallığı

Erkek uykusunun derinliklerindeyken kadın, erkeğe arkadan yaklaşır. Omzundan yavaşça sarsarak “O kadın kim?” , “Beni aldatıyor musun?” gibi soruların cevabını almaya çalışır. Erkek pozisyonunu bozmadan “hıı?” ya da “ney?” diye cevap verir. Bunun üzerine kadın ellerini yavaşça erkeğin boynuna dolar ve didişme gerçekleşir.

7. Ayı Kancası

7. Ayı Kancası

Sevgililer Günü’nü eve dönüş yolunda dinlediği radyo programından tesadüfen öğrenen erkek, kulağından kavradığı oyuncak ayıyı kadına gösterir.  Kadınsa bir önceki senenin hediyesi olan aynı ayıyı erkeğine doğru sertçe sallar. Restleşme gerçekleşir.

8. Fırça Darbesi

8. Fırça Darbesi

Erkek çekyattaki yerini alır ve sırtına koyduğu yastıktan destek alarak gevşek gevşek oturur. Kadın hafif eğilmiş şekilde erkeğe yaklaşır. Küçük kalça hareketleriyle erkeğin yanına gelmesini ve ev işlerine yardım etmesini ima eder. Huzursuzluk gerçekleşir.

9. Yılan Deliği

9. Yılan Deliği

Erkek yoğun geçen bir haftadan sonra maç karşısında bira açarak ayaklarını uzattığı pozisyonu alır. Yardımına yetişen eşi, olaya arkadaşlarını da katarak pozisyonu dayanılmaz kılar. Onlar kahve falı eşliğinde dedikodu yaparken, erkek derin nefes alıp kendine hâkim olmaya çalışır.

10. Şükreden Angut Kuşu

10. Şükreden Angut Kuşu

Kadın ve erkek, başka bir evli çiftle karşı karşıya otururlar. Erkeklerden biri dirseklerinden güç alarak masayı yumruklarken, diğeri evliliğinin durumuna şükreder. Kadının elini sıkıca tutar ve yüzünde zavallı bir ifadeyle kendi kendine gülümser.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
118
30
22
20
18
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın