Görüş Bildir
Haberler
Sadece Bebeklerin Değil Büyüklerin de Hayatını Kurtacak Pudranın 15 Farklı Kullanım Alanı

etiket Sadece Bebeklerin Değil Büyüklerin de Hayatını Kurtacak Pudranın 15 Farklı Kullanım Alanı

mignon
31.01.2016 - 11:58

Bebek pudrasını ne sıklıkla kullanırsınız? Ya da bebeğiniz olmamasına rağmen kullandınız mı? Sadece bebeklerin poposunu kuru ve yumuşak tutmakla kalmayan pudranın aslında birçok kullanım alanı var. Hayatınızı kolaylaştırıp işinize yarayacak pudrayla bakın neler yapılabiliyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçlarınıza şipşak çözüm!

Kuru şampuan artık birçok kadının hayat kurtarıcısı. Ertesi gün hemen yağlanıp solgun gözüken saçlarınıza bir dokunuş da eski haline getiren kuru şampuanın ana maddesi pudra! Saçarınız eğer açık renk ise bebek pudrasını doğrudan kullanabilirsiniz. Eğer koyu renk ise içerisine bir damla mürekkep ya da gıda boyası katıp iyice karıştırdığınız pudrayı uygulayabilirsiniz.

2. Minik dostlarımızı yıkamak her zaman bu kadar kolay olmuyor 😔

Evet maalesef bir köpeği yıkamak dünyanın en sulu şeyi hele ki oyun seviyorsa. Kedilerden hiç bahsetmiyorum bilirsiniz onlar kendilerini sizden daha iyi temizlediklerine inanırlar 😄 Böyle durumlarda bebek pudrası en az sizin kadar onlara da yardımcı oluyor.

3. Deniz-kum-güneş üçlüsündeki başa bela kum!

Evet sahile gittiğimizde nasıl olur bilinmez saçımızın dibinden bile kum çıkar. Özellikle ıslak kalan ayaklarımız havluya, mayomuza kısacası her yerimize kum bulaştırır. Merak etmeyin bunun çözümü de bebek pudrasında. Islak ayaklarınıza bir miktar bebek pudrası sürerseniz kumlardan eser kalmayacaktır.

4. En güzel kıyafetinize damlayan yağ lekesi!

Düşman başına olan şeylerden biri de o yağ lekesidir ne yaparsanız yapın her daim en sevdiğiniz kıyafetinize yağ damlatırsınız. Bu yağ lekesinin çözümü her zaman bildiğiniz tuz değil pudradır.

5. Desteler her zaman alındığı gibi kalmıyorlar ki...

Evet o kaygan desteleriniz ilk aldığınız günkü gibi olsun istiyorsanız yapmanız gereken kartları biraz pudralamak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naparsanız yapın asla ayrılmayan kolyelerinize bir pudra yeter!

O kolyeleri ne kadar düzgün dizerseniz dizin her zaman birbirine karışmayı başarırlar. Onları kolay çözmenin yolu da pudradan geçiyor!

7. Yazın sıcaklarından siz bile pişik olabilirsiniz

Evet genel olarak bebeklerin pişik olan popolarını koruyan pudra yaz sıcaklarından isilik olan bacaklarınızı koruyabilir.

8. Ağda acısını bilen bilir!

Evet kabul edelim ağda acısına alışsak da o sızısını hepimiz biliriz, o sızıyı geçirsin diye ne teknolojiler çıktı yok hava üflemece, yok buz koymaca ama bugüne kadar denemediyseniz size bir önerim var. Pudra ağda sonrası acınızı yok ediyor.

9. Traş olmanın sonrası tam bir işkence ise...

s941.photobucket.com

Size after shave'lerden çok daha iyi bir fikrim var biraz bebek pudrası traş sonrası bütün acınızı alıyor.

10. Ayakkabılar süper ama ya kokusu?

Bazı ayakkabılar vardır mükemmellerdir ancak iğrenç kokarlar. Durum buysa merak etmeyin bulut gibi kokan bebek pudrası koku sorununa birebir. Ayakkabılarınızın içerisine biraz dökün ve çalkalayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yazın özlenen en güzel şey soğuk çarşaf!

Yazın bir soğuk duvar iki soğuk yatak cennet gibidir. İşte yatmadan önce az biraz pudra serptiğiniz çarşaflar sizi cennete götürebilir. Çünkü çarşaflarınıza serinlik getiriyor tabii bütün çarşafı bembeyaz yapmamanız şartıyla.

12. Atsan atılmaz öldürsen gitmez karıncalar!

Evet her evin baş belası olan şey karıncalar! İşin kötüsü ölmek bilmiyorlar resmen birini öldürseniz ailesi cenazesine geliyor. Onları da uzak tutmanın yolu pudra. Oldukları yere pudra dökerseniz bir daha size uğramayacaklardır.

13. Kolayca uzun gösteren kirpikler...

Yok yok hayal değil birazcık pudra ile o da mümkün. Rimel sürmeden önce azıcık pudrayı kirpiklerinize dökerseniz rimelinizi daha kolay uygularsınız bunun yanı sıra kirpikleriniz de daha uzun gözükür.

14. Evde deodorantınız bittiyse bebek pudrası hayat kurtarıcı olabilir

Şimdi yorumlarda hepiniz deodorantın olmadığı yerde niye pudra olsun falan diyeceksiniz ama o günlük deodorantınız bitmiş olabilir. Ter kokmak yerine terlediğinizi hissettiğiniz anda biraz pudrayı koltuk altlarınıza sürebilirsiniz.

15. Dolabınıza ferahlık katmak için az biraz pudra yeter!

Dolabınızda anlam veremediğiniz bir koku varsa bir köşesine minik bir bez kesede pudra koyun, kötü kokuları ve nemi hemen emecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
542
143
31
28
24
12
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yuuki

karıncalar en komikiydi cenaze ne allah aşkına iyi güldüm allah seni güldürsün

tatlış penguen

pudra şekeriniz bittiyse bebek pudrası kullanın denmemiş iyi :)

Volkan Umut

Vinç oporatörüyüm geçen ay eski bir vince binmiştim adamlar halat makaraları sıcaktan kaydırmasın diye 1 saate 1 pudralıyorlardı makineyi :)