Görüş Bildir
Haberler
Yumuşacık Saçlar İçin En İyi Saç Kremi Tavsiyeleri

etiket Yumuşacık Saçlar İçin En İyi Saç Kremi Tavsiyeleri

Genellikle saç bakımı konusunda en merak edilen sorulardan biri ''Saç kremi kullanmak faydalı mı?'' oluyor. Aslında bu sorunun cevabı saçlarınızda gizli. Saçlara uygulanan işlemler, şekil verirken yüksek ısı kullanımı ve saçlar ıslakken taramak gibi yapılan yanlışlar sonucunda, saçlarımız nemini kaybediyor, kırılıyor ve yıpranıyor. Bu durumda saçı yumuşatan saç kremi kullanmak kaçınılmaz oluyor.

Peki ''Saç kremi alırken nelere dikkat edilmeli?'' diye soracak olursanız, saçınızın yapısına dikkat ederek seçim yapmanız gerektiğini söyleyebiliriz. Biz de bu konuda detaylı bir araştırma yaparak en iyi saç kremlerini bir araya getirdik. Aşağıda en çok tercih edilen Elidor saç kremleri ile Pantene saç kremlerinin bulunduğu içeriğimize bakmadan kararınızı vermeyin.

Bu içerik 13.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elidor Belirgin Bukleler Saç Kremi

1. Elidor Belirgin Bukleler Saç Kremi

Kıvırcık saçlar için özel olarak üretilen Elidor Belirgin Bukleler, besleyici ve nemlendirici içeriği ile buklelerini gün boyu kontrol altına alarak hacimli ve canlı görünmelerini sağlıyor.

Yine içeriğindeki elastin saçın güçlenmesine, badem sütü ise saçın sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.  

Duştan sonra saç diplerine değdirmeden nemli saça uygulanması gerekiyor.

Fiyatı 68,93 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü uzun zamandır kullanıyorum, jöle kullanmaktansa saç kremi kullanmak daha iyi. İşim gereği tozlu ortamda çalışıyorum ve saçlarım çok sert oluyor ve kırılganlığı artıyor. Bu sebepten uzun yıllardır Elidor kullanıyorum 2006 yılından beri.

2. Elidor Superblend Serum Bakım Kremi

2. Elidor Superblend Serum Bakım Kremi

Elidor saç kremleri arasında en sevilenlerden biri olan Superblend Serum, yıpranan saçların ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeriyor.

İçeriğinde saçı güçlendiren keratinin yanı sıra, saçlardaki  elektriklenmeyi önleyen ve saçı ağırlaştırmadan besleyen seramid ile C vitamini de bulunuyor. 

Cansız ve nemini kaybetmiş saçlar için anında onarıcı etkisiyle oldukça iddialı.

Duşta şampuan sonrası tüm saça uygulayıp, 30 saniye bekleterek durulama yapılması gerekiyor.

Fiyatı 48,45 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Fiyatı da uygun vadedileni de yerine getiriyor ayrıca kokusu da güzel.

3. Pantene Saç Kremi

3. Pantene Saç Kremi

Pantene 7/24 Anında Onarıcı ve Nemlendirici Saç Kremi, parlak ve güçlü saçlara sahip olmak için onarım ve koruma özelliği ile öne çıkıyor. 

Pantene Pro-V formülünün içerdiği mikro besleyiciler ile yıpranmış ve kuru saçları besleyerek, sağlıklı ve parlak saçlara kavuşmaya yardımcı oluyor.

Zayıf, yıpranmış ve fazla işlem görmüş saçlara sahip olanlar tercih edebilir.

Durulama yapmadan nemli saça uygulanıyor.

Fiyatı 60,94 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun zamandır kullandığım kremlerin içinde en iyisi gerçekten saçlarınıza bakım yaptığını hissedebiliyorsunuz yumuşacık oluyor. Ayrıca saç tipim yağlı fakat herhangi bir sorun yaşamadım hızlı yağlandırma gibi. Zaten saç diplerine kullanılmamalı saç kremleri.

4. Elidor 7'si 1 Arada Saç Kremi

4. Elidor 7'si 1 Arada Saç Kremi

72 saate kadar elektriklenme karşıtı etkisiyle öne çıkan Elidor 7'si 1 Arada Saç Kremi, aniden kabarmayı önleyerek saçlara kolay şekil vermeyi sağlıyor.

İçerisinde keratin de bulunduran bu saç kremi; sağlıklı, beslenmiş, yumuşak, güçlü ve parlak saçlara kavuşmaya yardımcı oluyor. 48 saat boyunca kalıcı hoş bir koku veriyor.

Aynı zamanda saçları 230 dereceye kadar yüksek ısıya karşı korumayı da ihmal etmiyor. 

Durulama yapmadan nemli saça uygulanıyor.

Fiyat 55,84 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kesinlikle harika saçlarım boyalı ve kırıklarım mevcut buna rağmen o kadar kolay tarandı ki bayıldım. Kokusu desen ona söylenecek söz dahi yok. Düşünmeden alın aldırın. Denemek için 1 tane aldım. Bir dahakine stok yapacağım ve artık şaşmayacağım tek ürün. Hayatıma hoş geldin diyebilirim.

5. Loreal Elseve Mucizevi Yağ

5. Loreal Elseve Mucizevi Yağ

6 değerli çiçek özü yağı ile yumuşacık ve parlak saçlara sahip olmayı sağlayan Loreal Elseve Mucizevi Yağ, muhteşem kokusuyla da kullananları büyülüyor.

Ağırlaştırmayan kremsi dokusuyla elektriklenmeye karşı koruyor ve kusursuz şekillendirme sağlıyor. 230 derece ısımaya karşı korumayı da ihmal etmiyor.

Kuru veya ıslak saça uygulanabiliyor.

Fiyatı 74,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Zaten yıllardır bitmeden stokladığım bir ürün çok seviyorum. Saçlara parlaklık veriyor, yumuşacık yapıyor ve en önemlisi benim gibi çok ısı uyguluyorsanız saçlarınıza ısıya karşı koruyor. 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm o kadar çok seviyorum 😍❤

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gliss Saç Kremi

6. Gliss Saç Kremi

Gliss Sıvı Saç Kremi çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlara özel olarak üretilmiş. Saç kırılmalarını da büyük ölçüde azaltıyor.

İçeriğindeki keratin ve argan yağı saçlardaki hasarı onarıyor, işlem görmüş yıpranmış saçlara yoğun bir bakım uygulayarak onarım sağlıyor.

Islak saça masaj yaparak uygulanıyor.

Fiyat 48 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Duş sonrası hafif nemli saça uygulandığında en iyi sonucu verdiğini düşündüğüm saç bakım ürünü. Marka genelinde bu ürünlerin 3 tıp özelliği var : kolay taranabilirlik , canlı-bakımlı duruş ve koku. Ürün özelinde yıpranmış saçlara keratin bakımı yaparak onarımına yardımcı olduğunu iddia ediyor. Etkisi var mı bilmiyorum ama Bu seriyi kullandığım süreçte saç uzama hızının biraz daha arttığını hissediyorum. Güzel bir indirimde yakaladığınız da sepetinize gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz.

7. Pantene Belirgin Bukleler

7. Pantene Belirgin Bukleler

Gün boyu hareketli ve dalgalı buklelere sahip olmayı sağlayan Pantene Belirgin Bukleler, kıvırcık ve söz dinlemeyen saçlar için bir kurtarıcı. 

Durulanmayan ipeksi yapısıyla bütün gün saçları nem ve elektriklenmeye karşı koruyor. 

Fiyatı 60,94 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bu ürünü 3-4 sene kullanmıştım ve memnundum. Son 2 senedir kendimce daha temiz içerikli ürünler kullanmaya çalışıyordum. Amerika’dan bir suru curly girl methoda uygun ürün mü almadım, tangle teezerlar mı denman brushlar mı getirmedim. Bu iki senem dışarı çıkarken saçımı örmekle geçti, asla açamadım. En son bu kremi tekrar alayım, onla da berbat durursa saçımdan ümidi keseyim dedim. Yıkayıp surdum vigoyla kuruttum, sonuç muhteşem. Formulasyonundan mı içeriğinden mi bilmem, saçı harika şekillendiriyor ve hiç ama hiç ağırlaştırıp sertleştirmiyor. Sonraki birkaç günde bile yapışmayan bozulmayan bir saç garanti. Hayatta macera aramam artık. Benim için dünyanın en iyi saç şekillendirici kremi.

8. Urban Saç Kremi

8. Urban Saç Kremi

Urban Care Curl Hibiscus Water & Shea Butter Durulanmayan Krem; yıpranmış, kuru, kıvırcık ve dalgalı saçlar için özel olarak geliştirilen formülüyle karşımıza çıkıyor.

Kuru, kabaran, elektriklenen saçlara yüksek antioksidanlar, A ve C vitaminleri ile yoğun bir bakım uygulayarak, saçı nemlendiriyor ve doğal yumuşaklığını artırmaya yardımcı oluyor.

 Aynı zamanda yıpranmış bukleleri onararak, elektriklenmeyi azaltıyor.

Silikon ve paraben içermiyor.

Fiyatı 62,94 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kıvırcık saçlar için vazgeçilmez bir durulanmayan bakım kremi. Duştan sonra önce bunu, sonra köpük ya da jöle uyguladığımda buklelerim uzun süre şekilli ve nemli oluyor. Uzun süre giden bir ürün.

9. OGX Saç Bakım Kremi

9. OGX Saç Bakım Kremi

Keratin ve argan yağı içeren güçlü formülü ile OGX Saç Bakım Kremi, tarama ve şekil verme esnasında oluşacak kırıklara karşı saçı korumasıyla öne çıkıyor. 

Aynı zamanda saç tellerinin güçlenmesini ve saçın parlaklığının artmasını sağlıyor. Böylece kökten uca güçlenen saçların, kırılmadan sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. 

Sülfat ve paraben içermiyor. 

Fiyatı 122,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok güzel kokuyor, saçlarım ipek gibi oldu. Ağırlaştırmadan nemlendirip yumuşattı. Çok beğendim.

10. Aveda Damage Remedy Saç Bakım Kremi

10. Aveda Damage Remedy Saç Bakım Kremi

Saçı ağırlaştırmayan formüle sahip olan Aveda Damage Remedy, içinde bulunan kinoa proteini ile yıpranmış saçları onarmaya ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. 

Özellikle hasarlı bölümleri hedefleyerek saçın kırılmadan kolayca taranmasını sağlıyor. 

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Sarı işlem görmüş saçıma nish ürünler arasında en iyi gelen seri şampuanı ile birlikte kullanıyorum. Yumuşacık ve sakız gibi uzamayan bir saçınız oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Marc Anthony Strictly Curls Bakım Kremi

11. Marc Anthony Strictly Curls Bakım Kremi

İçeriğindeki ipek proteinleri ile saçların parlak ve ipeksi yumuşaklığa sahip olmasını sağlayan Marc Anthony Strictly Curls Bakım Kremi, mükemmel dalga belirginleştirici bir özelliğe sahip.

Aynı zamanda E vitamini ile zenginleştirilmiş bu formül, saçta elektriklenmeye neden olan nemliliği kontrol altına alarak, saçların kabarmasını ve elektriklenmesini ortadan kaldırıyor. Böylece istenilen mükemmel dalgalara kavuşmanızı sağlıyor.

 Paraben, sülfat ve SLS içermiyor.

Fiyatı 251,67 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllardır o kadar çok krem kullandım ki net söyleyebilirim piyasadaki en iyi krem. Sürdüğümde mucize gibi bozuk olan tam düzgün olmayan buklelerimi bile belirginleştiriyor ve kıvırcık saçlılar bilir; kuruduktan sonraki o kuru görüntüyü alıp canlı gösteriyor keşke bu kadar pahalı olmasa stok yapardım.

12. Davines Nourishing Yıpranmış Kuru Saç Maskesi

12. Davines Nourishing Yıpranmış Kuru Saç Maskesi

Kolay kırılan, kuru ve nemsiz saçlar için önerilen Davines Nourishing Hair Building Pak, içeriğindeki keratin ile bozulan saç yapısını düzelterek güçlenmesini sağlıyor.

Kuru ve hasarlı saçların ihtiyacı olan nemi, ylang ylang yağları ile sağlayarak yumuşak ve parlak görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

Ayrıca yine içeriğindeki üzüm ekstresi ile güneş ışınlarına karşı korumayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 550 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kuaförüm bu ürünü övdüğünde ne kadar güzel bir ürün olabilir demiştim ama o kadar memnun kaldım ki sadece iki kez kullanımımda bile çok güzel sonuçlar aldım. Ombreden kaynaklı saçlarımdaki o sertlik kalmadı yumuşacık oldu. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren bir ürün özellikle saçlarınız çok işlem görmüş ve yıpranmışsa alın asla pişman olmayacaksınız.

13. Bioblas Saç Kremi

13. Bioblas Saç Kremi

Dökülme karşıtı etkisi ile öne çıkan Bioblas Sıvı Saç Kremi, saça hacim katarak dolgunlaştırma özelliği bulunuyor. 

İçeriğindeki kolajen ve keratin aktifi ile zayıf ve hacimsiz saçları güçlendirerek, dolgunluk sağlıyor. Aynı zamanda saç tellerini kalınlaştırıp, saçların gün boyu parlak ve hacimli durmasına yardımcı oluyor. 

Bir diğer özelliği de patentli kompleks B19 ile saç dökülmesine karşı da oldukça etkili.

Fiyatı 49,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Boyalı saçlarıma iyi geldi. Duşta saç kremi kullanmadan duştan sonra bunu kullanıyorum kırmadan açıyor saçlarımı.

14. Schwarzkopf Bonacure Peptide Saç Bakım Kremi

14. Schwarzkopf Bonacure Peptide Saç Bakım Kremi

Schwarzkopf Bonacure Peptide Saç Bakım Kremi, micellar formülü ile zarar görmüş saçı nazikçe temizleyip, saça pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırıyor. 

Kimyasal işlemler sonucu yıpranmış saçların güç ve esnekliğini artırmayı da ihmal etmiyor. 

Şampuan sonrası saça uygulayarak etki etmesi için bir iki dakika bekleyin ve sonra durulayın. 

Fiyatı 189,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Boyalı saçlar için birebir saçım kuru ve kabarıyordu ancak kullanımdan sonra direkt etkisini gösterdi. Parlattı, nemlendirdi ve kabarmasını engelledi. Kesinlikle tavsiye ediyorum verdiğiniz para her kuruşuna değer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın