Görüş Bildir
Haberler
RTÜK Üyesi Taşçı: Başkan TV ve Radyolardan Anti-LGBT Eylem Çağrısı İstedi

RTÜK Üyesi Taşçı: Başkan TV ve Radyolardan Anti-LGBT Eylem Çağrısı İstedi

Emre Ordu
09.09.2022 - 11:08 Son Güncelleme: 09.09.2022 - 15:54

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Yesevi Alperenler Ocağının LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu teelvizyon ve radyoların bedava yayınlanmasını istediği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Hukuk tanımamak"

"Hukuk tanımamak"

Radyo ve Televizyon Üst Kurul (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Yesevi Alperenler Ocağının LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayınlanmasını istediğini yazdı. Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Spotu Üst Kurulun onayı olmaksızın yayınlamak yetki gaspıdır. Spotun içeriği halkın bir kesimini aşağılıyıp, kin ve düşmanlığa tahrik edecek nitelikte!' dedi. Taşçı açıklamasını söyle sürdürdü:

'LGBT karşıtı miting çağrısının keyfe göre, mevzuata aykırı sisteme yükletmek hukuk tanımamaktır. Sn @ebekirsahin bu aceleniz ne, kimden neyi gizliyorsunuz, miting çağrısı sizi niye ilgilendiriyor? Amaç seçim öncesi spot adı altında ücretsiz miting çağrı dönemine hazırlık!

Her fırsatta sarayın adamı olduğunu imza attığı kararlarla kanıtlamaya çalışan RTÜK Başkanı @ebekirsahin anlaşılan şimdi de tek adamlığa hevesleniyor. Hevesin kursağında kalır haberin olsun!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
41
21
14
13
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Onedio

bunu isteyenler de grup yapan insanlar

Vejdin Dayan

hemde 3 lu 😂😂😂

Tuğçe

LGBT+Q her zaman vardır hep olacaktır ne b.k yerseniz yiyin boş

SecretState

lgbt bireyleri ve destekçileri hastalıklıdır,toplumdan tecrit edilip tedavi edilmeleri yahut imha edilmeleri gereklidir.Öyle kamu spotuyla filan olacak is de... Devamını Gör