Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo'nun Yaptığı Hareket Akıma Dönüştü: Pogba, Heineken, Locatelli ise Coca-Cola Şişelerini Kaldırdı

Ronaldo'nun Yaptığı Hareket Akıma Dönüştü: Pogba, Heineken, Locatelli ise Coca-Cola Şişelerini Kaldırdı

Ulaş
17.06.2021 - 11:20

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun basın toplantısında masada duran Coca-Cola şişelerini kenara ittirmesinin ardından Fransız Paul Pogba ve İtalyan Manuel Locatelli de bu akıma katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son şampiyon Portekiz’in Euro 2020’deki ilk maçında Macaristan’a iki gol atarak 3-0’lık galibiyeti getiren Ronaldo, turnuva tarihinin en çok gol atan ismi unvanını elde ederken, maçtan sonraki hareketiyle de konuşulmayı başarmıştı.

Basın toplantısında turnuvanın resmi sponsorlarından Coca-Cola’nın masada duran iki şişesini önünden kaldırdıktan sonra su içilmesini öneren Ronaldo’nun bu hareketi Coca-Cola’nın piyasa değerinde bir günde 4 milyar dolardan fazla kayba neden olmuştu.

Ronaldo'nun ardından Pogba da benzer bir harekette bulundu.

Akıma son olarak İtalyan futbolcu Locatelli katıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
34
13
8
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

Doğruyu taklit etmek doğruluk getirir.Bizdekiler yapsa hemen müslüman saiklerle yapıldığı iddia edilirdi ve bi taşlanmadığımız kalırdı.Şu hareketi ilk şenol ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

O sponsorların reklamlarında oynayıp milyonlar cukkalarken problem yok ama?

Ronaldoyu tebrik etmek lazim yahudilere karsi savas acti..bizim tayyipde yahudilerden emir alip ulkeyi peskes cekiyor kendi gotunu kurtarmak icin..bir futbol... Devamını Gör

Ibrahim Acıses

Yas yas yas yas kıleyyy.