Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo'nun da Bulunduğu OnesToWatch Kartlarının 1. Takımı, FIFA 22'ye geldi!

Ronaldo'nun da Bulunduğu OnesToWatch Kartlarının 1. Takımı, FIFA 22'ye geldi!

Burak Kaya
02.10.2021 - 16:01

FIFA 22'deki ilk promo olma özelliği taşıyan OnesToWatch'ın 1. takımı, geçtiğimiz gün FUT'a eklendi. Takımın en önemli oyuncusu ise kuşkusuz Ronaldo.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunun ilk promosu geldi.

FIFA 22, 1 Ekim tarihi ile resmi olarak oyuncular ile buluştu. Oyunun resmi çıkışı ile birlikte ilk özel kartlar, oyuna OnesToWatch promosuyla birlikte gelmeye başladı.

Bu etkinlik kapsamında yaz aylarında önemli takımlara transfer olmuş önemli oyuncular, özel kartı ile birlikte oyuna ekleniyor. Bu kartlar, oyuncuların gold kartı ile aynı olurken; oyuncunun sezon içinde haftanın takımına girmesi durumunda +1 alıyor.

2 takım olarak oyuna eklenen yeni promonun ilk takımı, geçtiğimiz gün oyuncular ile paylaşıldı.

Ronaldo ve Varane dikkat çekiyor.

Ronaldo ve Varane dikkat çekiyor.

Kuşkusuz yaz transfer döneminin en dikkat çekici 2 transferi, Messi ve Ronaldo. Messi, İspanya'dan Fransa'ya giderken; Ronaldo'da evine geri döndü.

Messi'nin bu etkinlik kapsamında geleceği açıklandı ama ilk takımda kendisine yer bulmadı. Haftaya Cuma günü, Messi'nin de etkinlikte yer alması bekleniyor.

Kadroya baktığımız zaman kırmızı şeytanların defans oyuncusu Varane, sezon içerisinde alacağı yükseltmelerle birlikte oyunun en iyi defans kartı olabilir.

PSG'ye transfer olan Hakimi'de sezona çok iyi başladı. Bundan dolayı oyuncunun haftanın takımına girmesiyle birlikte upgrade almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Etkinliğin yıldızı Ronaldo.

Etkinliğin yıldızı Ronaldo.

United'a dönerek PL'de fırtınalar estiren Ronaldo, 5 maçta 5 gol atarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha herkese gösterdi.

Sene içerisinde birçok özel kartı ile birlikte oyuncular ile bulaşacağını düşündüğümüz Ronaldo'nun ilk özel kartı OnesToWatch promosu kapsamında geldi.

Bu kartın sezon içerisinde upgrade almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bundan dolayı kartın fiyatı şimdiden astronomik rakamlara çıkmış durumda.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın