Görüş Bildir
Haberler
Roma'ya Transferde Son Dakika Şoku! Malcom, Barcelona'ya Transfer Oldu

Roma'ya Transferde Son Dakika Şoku! Malcom, Barcelona'ya Transfer Oldu

Enver K.
25.07.2018 - 09:16

Barcelona, Roma'nın 36 milyon euroya kadrosuna katmak üzere olduğu Malcom'u 42 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona, ilk önce Roma'nın anlaştığı Malcom'u son dakika hamlesi ile transfer etti.

Barcelona, ilk önce Roma'nın anlaştığı Malcom'u son dakika hamlesi ile transfer etti.

Bordeaux ve Roma, twitter üzerinden anlaşmayı böyle duyurmuşlardı;

Bordeaux ve Roma, twitter üzerinden anlaşmayı böyle duyurmuşlardı;

Anlaştıklarını duyursalar da Barcelona'nın 41 milyon euroluk teklifi Bordeaux yöneticilerinin aklını çeldi ve Malcom, Barcelona'ya transfer oldu.

Anlaştıklarını duyursalar da Barcelona'nın 41 milyon euroluk teklifi Bordeaux yöneticilerinin aklını çeldi ve Malcom, Barcelona'ya transfer oldu.

Roma sportif direktörü Monchi yaşananları anlattı;

Roma sportif direktörü Monchi yaşananları anlattı;

Transfer pazarında dramatik iki günü geride bıraktık: Malcom transferinde ne olduğunu açıklar mısınız?

“Malcom transferi ile ilgili yaşananları açıklamak kolay ancak tamamen anlayabilmek biraz daha zor. Oynadığı futbol itibariyle Malcom çok beğendiğimiz bir futbolcuydu, aradığımız özelliklere sahipti. Bordeaux ve oyuncuyla, menajeri aracılığıyla, yaklaşık bir hafta önce pazarlıklara başladık. Üç dört günlük yoğun pazarlıklar sonucunda dün İtalya saatiyle 17’de anlaşmaya vardık; hem menajerle hem oyuncuyla hem de kulübüyle.”

Roma öğleden sonra Twitter üzerinden pazarlıkların tamamlandığını onayladı. Bordeaux da aynı mecrada bunu duyurmuştu. Kulübün bunu yapması alışıldık bir durum değildi. Ne oldu?

“Bordeaux ile anlaşmaya vardığımızdan yarım saat kadar sonra onların başkanı Stephane Martin beni arayarak anlaşmayla ilgili çok fazla dedikodu döndüğünü ve onlar açısından resmi bir açıklama yapmanın iyi olacağını söyledi. Ben de ona borsada işlem gören bir şirket olduğumuz ve uymamız gereken kurallar olduğu için bunun ideal bir durum olmayacağını söyledim. Ancak o ısrar etti ve sonunda anlaşmayı duyuran bir tweet attılar.”

“Bu yüzden biz de aynı açıklamayı içeren bir tweet attık. Her şey tamamdı ama bizim duyurumuzdan bir saat sonra Barcelona’nın oyuncuyla ilgilendiğine dair haberler dolaşmaya başladı.”

“Birkaç gün önceden Malcom ile ilgilenen birçok takım olduğunu biliyordum. Barcelona da onlardan birisiydi. Bu yüzden bu anlaşmayı olabildiğince çabuk tamamladık: her şey tamamdı. Bu yüzden oyuncunun temsilcilerinden birisi beni arayıp Bordeaux’nun oyuncunun Roma’ya seyahat etmesine verdiği izni iptal ettiğini söyleyince çok şaşırdım.”

“Martin’i aradım ve o bana Barcelona’dan daha iyi bir teklif aldıklarını, eğer teklifimizi yükseltmezsek oyuncuyu alamayacağımızı söyledi. Ona sözlü bir anlaşmamız olduğunu, bir anlaşma yaptığımızı söyledim ama o bana hiçbir şeyin imzalanmadığını, imzalanması gereken dosyaları takas ettiğimiz halde, hiçbir şey yapılamayacağını söyledi.”

“Başkanımızı bilgilendirdim, onu değişikliklerden haberdar ettim. O da bana yeşil ışık yakarak Barcelona’nın teklifinden daha iyi bir teklif yapma izni verdi. Bu benim fikrime zıttı ama bunu yapmaya kararlı olduğunu söyledi ve ‘Bastır’ dedi.”

“Bordeaux başkanını ve Roma’daki temsilcilerini AS Roma’nın Barcelona’nın teklifini geçmeye hazır olduğu hakkında bilgilendirdim. Başkanları bana resmi bir teklifte bulunmamız gerektiğini söyledi. Gece 11’de Başkan Pallotta’nın yapmaya hazır olduğu teklifi içeren resmi belgeyi gönderdik.”

“Temsilcileri ve Bordeaux başkanı bana her konuda anlaşıldığı takdirde bugün [Salı] transfer için gerekli dosyaları takas edebileceğimizi ve oyuncunun akşam Roma’ya seyahatine tekrar izin vereceklerini söylediler. Bu sabah erken saatlerde Malcom’un menajeri, Fernando Garcia, ile konuştum. Bordeaux ile öğlen 12’de bir toplantısı vardı ve oyuncunun akşam Roma’ya gelmesi için her şeyin uygun olduğunu teyit edecekti.”

“O toplantıdan sonra, menajerlerin ve Bordeaux’nun daha iyi bir teklif beklediklerini söylemeleri beni şaşırttı, Barcelona hala anlaşma için bastırıyordu. Onlara yeter dedim çünkü bir açık arttırmaya girmek istemiyorduk: bu şekilde devam edemeyiz ve dün sadece başkanımızın ısrarı ve arzusu yüzünden teklifimizi arttırdık. İşte bu şekilde her şey sona erdi.”

“Şimdi kulüp içinde seçeneklerimizi inceliyoruz ve hukuki bir dava hakkımız olup olmadığını araştırıyoruz. Hiçbir şeyin imzalanmadığı doğru ama menajerlerle ve başkanlarıyla yaptığımız, incelenmeye değer mesajlaşmalar mevcut.”

Taraftarlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?

“Yaşananlarla ilgili olarak son derece üzgünüm ancak ben Bordeaux ile tamamlanmış bir anlaşmamız olduğuna inanıyorum, hatta onun üzerine de tekrar anlaşabilmek için daha fazlasını önerdik. Başkan Pallotta yapabileceğimiz en iyi teklifi yapma kararını verdi ama sonra pazarlıklar bir açık arttırmaya döndü bu yüzden vazgeçtik. Eğer birileri Roma’ya gelmek istiyorsa bu harika ama en nihayetinde eğer Roma’ya gelmek istemiyorlarsa onları istemiyoruz.”

“Taraftalarımıza sıkı çalışmaya devam edeceğimizi, Roma’ya gelmek isteyen Malcom’a eşdeğer hatta Malcom’dan daha iyi bir oyuncu bulmaya çalışacağımızı söylemek istiyorum.” 

Kaynak: Tribün Dergi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

♥ ♥ ♥ ♥ hayırlısı