Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" Karakterisin?

Hangi "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" Karakterisin?

Nsycl
23.12.2016 - 18:43

Beklenin çok daha üstünde bir başarı yakalayan serinin 8 filmi hakkında bir test hazırladık. Bakalım sen hangi 'Rogue One' karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Saw Gerrera" çıktı!

"Saw Gerrera" çıktı!

Hayatın boyunca zor olaylar gördün, bir çok zorluğa göğüs gerdin ve belki bu olaylar seni taş kalpli kıldı. Kimseye güvenmiyor, ve kimseye kendini bırakmıyorsun fakat, gerçekten sevdiğin biri için yapamayacağın şey yok!

"Baze Malbus" çıktı!

"Baze Malbus" çıktı!

Dik durmak, her zaman tetikte olmak zorundasın. Sevdiğin ve güvendiğin insanlar için yapamayacağın şey yok. Fazla manevi kaygıları olmayan biri gibi görünsen de içten içe sen de büyük duygular sahibisin.

"Gallen Erso" çıktı!

"Gallen Erso" çıktı!

İnanılmaz bir zekaya sahipsin. Bu hep büyük bir Allah vergisi, hem de taşıması zor bir yük. Sistemlerin değişebileceğini, herkesi yapabilecek bir şeyi olduğuna inanıyor sorumluluk almaktan asla kaçmıyorsun.

"Orson Krennic" çıktı!

"Orson Krennic" çıktı!

Amaçlarına ulaşmak için yapmayacağın şey yok. Her zaman motivasyonu yüksek ve sonuç odaklı çalışıyorsun. Sevdiğin işi yapman durumunda önünde durabilecek hiçbir şey yok!

"Bodhi Rook" çıktı!

"Bodhi Rook" çıktı!

İnandıkların ve kendi doğruların için yapamayacağın şey yok! Adalet ve doğruluk senin en büyük rehberin. Bazen bazı adımları atmakta çekinsen de o ilk adımı attıktan sonra devamını getirmekten hiç geri kalmıyorsun!

"Chirrut Imwe" çıktı!

"Chirrut Imwe" çıktı!

Maneviyate ve ruhaniyete önem veren bir karaktersin. Önemli olanın insan kırmamak ve her zaman pozitif olmak olduğunu biliyor hayatına olabildiğince sade devam ediyorsun. Bazı durumlarda bu sakin ve sade tutumun insanların seni olduğundan daha küçük sanmasına sebep oluyor ama gerçek seni gördüklerinde ağızları açık kalıyor.

"Cassian Andor"

"Cassian Andor"

Her zaman şüpheci bir yapın var. İşine, hayatına, ilişkilerine realist gözle bakıyor, iyisiyle kötüsüyle değerlendirmeyi yapıyorsun. Bazen olması gereken daha ruhsuz olduğun doğru ama gerçek sen asla bu değil. Az göstersen de ne kadar duygusal olduğunu bilen biliyor.

"K-2SO" çıktı!

"K-2SO" çıktı!
static.srcdn.com

Çevrendekiler için her zaman çok yararlı, yardımcı bir karaktersin. Yalan söylemekten hiç hoşlanmıyorsun. Her zaman aklında ne varsa onu söylüyorsun. Her zaman şeffafsın. Bazen bu kadar doğrucu olman başına iş açsa da kendin gibi olman en iyisi.

"Jyn Erso" çıktı!

"Jyn Erso" çıktı!

Çok zeki, ahlaklı ve doğru bildikleri uğruna her türlü emeği verecek bir insansın.  Bazı zamanlar omzunda çok ağır yük hissetsen de güçlü bir insan olduğun için altından kalkmayı biliyorsun. Liderlik dürtün çok yüksek, bu da arkada her zaman seni takip eden insanların olmasına sebep oluyor. Böyle umutlu ve inançlı olmaya devam ettikçe başarısız olma ihtimalin yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
69
33
26
13
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?